Emme sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Haziran Anneleri kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Emme sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 297 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Haziran Anneleri
Konu Başlığı Emme sorunu
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim ikisini de baştan beri emmesine rağmen asimetri var, üzülme hiç olacağı varsa oluyor
Hazal çok üzülüyorum inan düzgün kıyafet giyemiyorum hep bol giymek zorundayım hele emdiği zamanlarda annesinin kıyafetlerini giyen kız çocukları gibiydim normalde s beden giyen ben üst kıyafetleri L almışlığım var sütten kestiğimden beri birazcık daha rahatım şimdi burda yazmak istemiyorum hele geçen sene kardeşimin düğünü vardı ayyyy ne giymişim ben ya diyorum şimdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet kesintisiz uyuyo da inşallah hep boyle gitmez çünkü baya zorlanıyorum ememdiği zamn göğüsüm sertleiyor emdigi zaman bi oh be oluyom bide zorla emdigi içinde göğüs ucuö acıyo

Süt geliyo da şükür işte bide raht emse
Göğüs ucunun alışması yaklaşık bir ay alır sen doğru kavramayı araştır Allah'ın izniyle geri kalan her şey hallolur zaman akıp gidiyor tadını çıkar şimdiki kokusunu bile özlersin 🥹

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hazal çok üzülüyorum inan düzgün kıyafet giyemiyorum hep bol giymek zorundayım hele emdiği zamanlarda annesinin kıyafetlerini giyen kız çocukları gibiydim normalde s beden giyen ben üst kıyafetleri L almışlığım var sütten kestiğimden beri birazcık daha rahatım şimdi burda yazmak istemiyorum hele geçen sene kardeşimin düğünü vardı ayyyy ne giymişim ben ya diyorum şimdi

Göğüs ucunun alışması yaklaşık bir ay alır sen doğru kavramayı araştır Allah'ın izniyle geri kalan her şey hallolur zaman akıp gidiyor tadını çıkar şimdiki kokusunu bile özlersin 🥹
Bilmem mi aynalara bakamaz oldum artık aşırı güvenim düştü hem göbek hem bu, bazen eski resimlerime bakıyorum iyice üzülüyorum 😔 Tamam çocuk doğurmak çok güzel kızımı çok seviyorum falan da bazen kendimi sadece anne gibi hissediyorum, sen beni anlamışsındır 😔 Hiç bir giydiğim yakışmıyor eski kıyafetlerim belden dar üstten bol bi tuhaf duruyor, spor yapacak motivasyonum bi geliyor ama iyice hamlamışım elim kolum kalkmayınca moralim daha beter düşüyor hemen nefes nefese kalıyorum zaten uykusuzluk stres çocuk peşinde koş bütün gün kendime ayıracak bir saatim ancak var onda da spora ayırasım gelmiyor koltuğa yığılıyorum 😬 Nasıl olacak bilmem 5 senede ancak doğum süreci atlatılıyormuş 2,5 sene daha böyle git gelli gidecek herhalde

Tüm sayfalar yüklendi.