Emme sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Haziran Anneleri kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Emme sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,262 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Haziran Anneleri
Konu Başlığı Emme sorunu
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

aylazeynebmuhemmedinmomy

Kayıtlı Üye
rank
Benim kizimda sag gogusumu emmemisdi biri buyuk biri kucuk kaldi sag gogusumun sudu buz gibi aci eksi sol gogusum simsicak bal gibi oldu ama 2 ci kizimda oyle yapmadim ilk sag gogusumle emzirdim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Anti de görmüşsündür 🤭 valla KPSS’ye çalışıyorum işte İslam öncesi, İslam sonrası devletler 😬 Milattan öncesinde bile hiç birlik olamamışız hep boy kavgaları, taht kavgaları, zevkü sefalar, hep bana hep bana, hep ben iyiyim, hep benim dediğim olacak 😬 Olan hep halka olmuş, hep eziyet gören halk.100 sene de bir dini değişmiş, hükümdarı değişmiş, devleti değişmiş.Türkleri bir tek Metehan bir de Atatürk birleştirebilmiş onlar da binlerce yılda bir gelmiş.Benim bu halktan hiç umudum yok inan bana çevrem milliyetçi görünen çakal dolu, herkes birbirini gömme derdinde, esnaf kazıklar, tamirci kazıklar, hırsız arsız dolu, herkes kendi çıkarında senin benim çocuk yapmamız ancak büyüdüklerinde onların daha kötü şartlarda yaşaması gerçeği gibi geliyor bana 😔
Antiyi epeydir takip etmiyorum şu bi kadın vardı ya hani ece ailesi mügeye geldi ormanda bulundu sonra öldü anti bir şeyler paylaştı ben de o ara evde yalnızdım korkudan takibi bıraktım 🤣🤣 geçen baktım profilini gizlemiş uğraşmadım daha fenomen takibini bıraktırdı sağolsun gözümü açtığı yetti bu çocuk doğurma olayını görümcemle konuştuk minik yeğen istiyorum demedi de damarımı resmen deldi suriyeli komşuları bıktırmış hala gitmiyorlar ya

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Antiyi epeydir takip etmiyorum şu bi kadın vardı ya hani ece ailesi mügeye geldi ormanda bulundu sonra öldü anti bir şeyler paylaştı ben de o ara evde yalnızdım korkudan takibi bıraktım 🤣🤣 geçen baktım profilini gizlemiş uğraşmadım daha fenomen takibini bıraktırdı sağolsun gözümü açtığı yetti bu çocuk doğurma olayını görümcemle konuştuk minik yeğen istiyorum demedi de damarımı resmen deldi suriyeli komşuları bıktırmış hala gitmiyorlar ya
Niye gitsinler hala ayrıcalıklılar.Geçen 20 tane küçük çocuk bi özel okulun kapısını taşla kırıp havuzuna girmiş ceza bile almayacaklar bir de altındaki yorumlara baksan yazıkmış onlara yaz gelmiş özenmişler gidecek havuzları yokmuş hayat pahalıymış onlar çocukmuş 🤦🏻‍♀️ Böyle memlekette vicdanım ahlakım olmasa ben de krallar gibi yaşarım gitmek istemem

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Niye gitsinler hala ayrıcalıklılar.Geçen 20 tane küçük çocuk bi özel okulun kapısını taşla kırıp havuzuna girmiş ceza bile almayacaklar bir de altındaki yorumlara baksan yazıkmış onlara yaz gelmiş özenmişler gidecek havuzları yokmuş hayat pahalıymış onlar çocukmuş 🤦🏻‍♀️ Böyle memlekette vicdanım ahlakım olmasa ben de krallar gibi yaşarım gitmek istemem
Doğru valla geçen sene mi neydi burda babamların mahallesinde kadınlar kavga ettiler ben gitmiyorum sen git dediler ayyy sinirden çatlıyorduk neyse ki gittiler o mahallede o kadar zaman barınmaları bile enteresandı

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Doğru valla geçen sene mi neydi burda babamların mahallesinde kadınlar kavga ettiler ben gitmiyorum sen git dediler ayyy sinirden çatlıyorduk neyse ki gittiler o mahallede o kadar zaman barınmaları bile enteresandı
İyi bari gitmişler de yeni gelenlerin de haddi hesabı yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar