Emme sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Emme sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emme sorunu
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
3 aylık bebeğim var ve açta olsa memeyi doğru düzgün emmiyor yada ağızında tutuyor mamada çok aç olmadığı sürece yemiyor sütüm de var neden böyle yapıyor olabilir acaba.

Aryam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba
3 aylık bebeğim var ve açta olsa memeyi doğru düzgün emmiyor yada ağızında tutuyor mamada çok aç olmadığı sürece yemiyor sütüm de var neden böyle yapıyor olabilir acaba.
Cnm ağzı pamukcuk olabilir bebeklerde oluyor bazen en çokta kız bebeklerde olur benim kızımda olmuştu iki defa doktor karbonatlı su yap beyaz temiz bir şeyle ağzını içini temizle demişti yaptım dahada berbat oldu bıraktım sonra kendiliğinden iyileşti
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm ağzı pamukcuk olabilir bebeklerde oluyor bazen en çokta kız bebeklerde olur benim kızımda olmuştu iki defa doktor karbonatlı su yap beyaz temiz bir şeyle ağzını içini temizle demişti yaptım dahada berbat oldu bıraktım sonra kendiliğinden iyileşti
Bide emerken ağlıyorumu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide emerken ağlıyorumu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar