Emzik sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Emzik sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,400 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik sorunsalı
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 26 günlük olduk biz 🧚‍♀️😍bebeğim başta mememi reddetmişti çok şükür şuan emiyor ama ailem emzik vermemi rahat olacağımı söyledi. Ama verirsem sonradan mememi Red eder mi diye endişe ediyorum. Var mı öyle olan? Bi zararı var mı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 26 günlük olduk biz 🧚‍♀️😍bebeğim başta mememi reddetmişti çok şükür şuan emiyor ama ailem emzik vermemi rahat olacağımı söyledi. Ama verirsem sonradan mememi Red eder mi diye endişe ediyorum. Var mı öyle olan? Bi zararı var mı
Emzikle meme reddi oluyor mu biberon da oluyor o bildiğim canım ama alırsa ver bence gerçekten benim arkadaşım bir yıldır emzik tutturamadı yapışık geziyorlardı sürekli memede ne yemek ne iş yapabiliyordu

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebeğin çok ağlamıyorsa gazı çok yoksa vermeni tavsiye etmem sonrdan çok zor oluyor emzikten ayrılması birde diş ve damak yapısını falan bozuyor oğlum çok ağlıyordu diye verdim ayırana kadar canım çıktı 1 ay sıkıntı yaşadı zayıfladı baya

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Emzikle meme reddi oluyor mu biberon da oluyor o bildiğim canım ama alırsa ver bence gerçekten benim arkadaşım bir yıldır emzik tutturamadı yapışık geziyorlardı sürekli memede ne yemek ne iş yapabiliyordu
Evet çoğu arkadaşımında öyle ama işte Bi kere korkunca insan her şeyden korkuyor böyle 🤭😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En azindan rahat oluyor diyorlar benimkide almamisti 🤦‍♀️
O zaman denemeye devam edeyim belki alır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

En azindan rahat oluyor diyorlar benimkide almamisti 🤦‍♀️
O zaman denemeye devam edeyim belki alır
Canım bebeğin çok ağlamıyorsa gazı çok yoksa vermeni tavsiye etmem sonrdan çok zor oluyor emzikten ayrılması birde diş ve damak yapısını falan bozuyor oğlum çok ağlıyordu diye verdim ayırana kadar canım çıktı 1 ay sıkıntı yaşadı zayıfladı baya
Gazı varya ama çok şükür ağlayan mızmız bebek değil gazı için sancı çekiyor buna dayanamıyorum bende ya iyi gelir mi gazına

Tüm sayfalar yüklendi.