Emzik sorunsalı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Emzik sorunsalı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,412 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik sorunsalı
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 26 günlük olduk biz 🧚‍♀️😍bebeğim başta mememi reddetmişti çok şükür şuan emiyor ama ailem emzik vermemi rahat olacağımı söyledi. Ama verirsem sonradan mememi Red eder mi diye endişe ediyorum. Var mı öyle olan? Bi zararı var mı
Canım benim kızım hıc emmedi cok zorladım istemedi oglum dada 40 gunluktu verdim hemen tuttu sonra 5 aylık olunca bıraktı emzik emmıyor artık 😄😄😅😅

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
En azindan rahat oluyor diyorlar benimkide almamisti 🤦‍♀️
O zaman denemeye devam edeyim belki alır
Canım bebeğin çok ağlamıyorsa gazı çok yoksa vermeni tavsiye etmem sonrdan çok zor oluyor emzikten ayrılması birde diş ve damak yapısını falan bozuyor oğlum çok ağlıyordu diye verdim ayırana kadar canım çıktı 1 ay sıkıntı yaşadı zayıfladı baya
Gazı varya ama çok şükür ağlayan mızmız bebek değil gazı için sancı çekiyor buna dayanamıyorum bende ya iyi gelir mi gazına
Kaynanam bugün arıyor emzik verme 3şine dedim onane
Aaaa şuna bak 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim kızım hıc emmedi cok zorladım istemedi oglum dada 40 gunluktu verdim hemen tuttu sonra 5 aylık olunca bıraktı emzik emmıyor artık 😄😄😅😅
Ya ben Bi yandan istiyorum uyurken ağzı açık uyuyor hava tutuyor sonrada bu gaz yapıyor onda diye ama az önce interneyten baktım emzik alan çocuklar kendilerini yok hissettikleri için fazla emmiyorlarmış sonradan memeyi bırakabilirmiş diye o yüzden ne yapsam bilemedim.

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 26 günlük olduk biz 🧚‍♀️😍bebeğim başta mememi reddetmişti çok şükür şuan emiyor ama ailem emzik vermemi rahat olacağımı söyledi. Ama verirsem sonradan mememi Red eder mi diye endişe ediyorum. Var mı öyle olan? Bi zararı var mı
Benim oğlum ilk aylarda emiyordu daha sonra emzigi azına takip koyuyordum yataga kendi kendine uyuyordu daha sonra alerjik sebeplerden memeden kestim biberon la mamayla beslendi emzik de hep emdi iki yasina gelmeden kendi kendine birakti emzigi disleride inci gibi konusmasindada bir sorun yok aksine erken konustu ikinciye hamileyim şimdi onada ilk yaptigim emzik almak oldu çünkü ağladıkça veya uykusu dagilmasin diye azina taktimmi kendiliginden sakinlesip uyurdu

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Emzik yararlı birşey değil sanırım bir kaç yazı okumuştum bende keyfi vermeyi düşünmüyorum doğunca

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum ilk aylarda emiyordu daha sonra emzigi azına takip koyuyordum yataga kendi kendine uyuyordu daha sonra alerjik sebeplerden memeden kestim biberon la mamayla beslendi emzik de hep emdi iki yasina gelmeden kendi kendine birakti emzigi disleride inci gibi konusmasindada bir sorun yok aksine erken konustu ikinciye hamileyim şimdi onada ilk yaptigim emzik almak oldu çünkü ağladıkça veya uykusu dagilmasin diye azina taktimmi kendiliginden sakinlesip uyurdu
Uyku ve rahatlama konusunda iyi diyorlar da işte bakalım ben ne yapıcam şansına bugüne kadar almadı emzik o kadar denedim. Bugün arada da olsa alıyor emziği ama ben kararsızım devam ettirsem tutacak gibi.

Emzik yararlı birşey değil sanırım bir kaç yazı okumuştum bende keyfi vermeyi düşünmüyorum doğunca
Ne gibi zararları var?

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Uyku ve rahatlama konusunda iyi diyorlar da işte bakalım ben ne yapıcam şansına bugüne kadar almadı emzik o kadar denedim. Bugün arada da olsa alıyor emziği ama ben kararsızım devam ettirsem tutacak gibi.

Ne gibi zararları var?
Prema sundari diye bir anne paylaşım yapmış instegramda bilgilendirici şeyler paylaşıyor biraz uzun bende tam dikkat etmedim doğum yakınken daha çok araştırırım

Tüm sayfalar yüklendi.