Chicco kauçuk aldım canım avent aldım bana mısın demediNuk marka kauçuklu emzik kullanmanızı tavsiye ederim hemen hememe bebeklerin yüzde 90 ı tutuyor

Chicco kauçuk aldım canım avent aldım bana mısın demediNuk marka kauçuklu emzik kullanmanızı tavsiye ederim hemen hememe bebeklerin yüzde 90 ı tutuyor
Canimm benimmEvet canim ya ben hic boyle olacagini duwunmemiwdim cok fena agriyor kaniyor of allahim ne yapacam hic bilmiyorum bi de tek bawina bakiyorum gorumcem altini falan yikiyor amma tekim uyutmasi yedizdirmesi baya yoruluyorum![]()
Ben dün verdim canım inşallah reddetmez memeyiCanlarım benim oğlusum 13 gunluk oldu ve gündüz genelde uyuyor gece sabaha kadar 10 dk 20 dk arayla emmek istyor geceleri emzik vermekte tereddut ettim memeyi istemezse falan diye siz ne yaptiniz meme reddi falan olur mu acaba emzik verince![]()
Hadi bakalm sen beni haber et kuzumBen dün verdim canım inşallah reddetmez memeyi
Mecbur bebeyim doysun diye dozuyorum amma gercekden canimi cok acitiyor agzima mendil falan tikiyorum sesim cikmasin diye Annelik boylemiCanimm benimmnasil emziriyosun o çok acir kuzum ya
![]()
Caniminici cok iyi anlyorum kizimdayken bende oyleydim ya off kıyamamMecbur bebeyim doysun diye dozuyorum amma gercekden canimi cok acitiyor agzima mendil falan tikiyorum sesim cikmasin diye Annelik boyleminedir anlamadim
![]()
Hay Allah emmicek demekkiChicco kauçuk aldım canım avent aldım bana mısın demedi![]()
3.600 qr canimCaniminici cok iyi anlyorum kizimdayken bende oyleydim ya off kıyamamkac kilo dogdu yusufumuz
![]()
3300 gr kuzum3.600 qr canimBoram kacdi?