Mrb kızlar bazı insanlar gerçekten tek bir cümlesiyle bütün enerjinizi emebiliyorlar. Mesela benim kaynanam onunla bir sorunum yok iyiyiz ama kaçtır laf sokup duruyordu cvb verip üslubu mu bozmak istemedim ama dayanamadım artık dün patladım öyle
Ali beni görünce ağlıyor onu kucağıma almamı istiyor benim elimden yemek yiyor benim yanımda uyuyor ben gidince arkamdan ağlıyor, kaynanamda sürekli Ali sen anneni niye seviyorsun sevme onu o seni emzirdimi ki sen onu seviyorsun bu sefer dayanamayıp cvb verdim.Dedim ne yapmaya çalışıyor sun canımı yakmak hoşuna mı gidiyor zaten emziremedim diye üzgünüm sürekli bu kelimeyi söyleyip duruyorsun kalbini kırmak istemiyorum ama kelimelerine dikkat et dedim Ağrısını sancısını ben çektim halada çekiyorum dokuz ay karnında ben taşıdım hastalanınca başında sabaha kadar ben bekliyorum, sabaha kadar kalkıp mamasını bezini hepsini ben yapıyorum bütün kahrı benim başıma ölene kadar da ben bakacam ona onun yanında hep ben olucam . Doğumda az kala hayatımdan oluyordum beni sevmicekte kimi sevecek emzirmekle anne olunmuyor dedim , küçük kaynıma diyor bak ben onu emzirdim az önce geldi benden özür diledi bana kızmış üzülmüş dedi. Bende dedim sen diğer oğlunuda emzirdin o sana sürekli bağırıp çağırıyor sana ablamın ayağının altına Kurban ol diyor hep demek ki herşey sadece emzirmek değil dedim diyor olsun yine de sevmesin seni deliricem Allah'ım bide gülüyor ya

Son düzenleme: