Emzirmek için elimden geleni yaptım bebeğim emmeyi reddediyor du bide sütüm yetersiz di üç ay tek emzirebilir dim. Sabaha kadar oturup ağlardım bebeğim açlıktan ağlıyor du tek çarem mama oldu eşim kendisi getirip ver dedi. Ben vermek istemedim kızdı bana senin hiçbir suçun yok ki emzirmeyen tek anne sen değilsin üzülme birçok aile bebeğini mama ile emziriyor dedi . Bana güç veriyor eşim ama kaynanam içine ediyor herşeyin
Yani ne bilim bazen saçma sapan konuşuyor takmıyorum ama bu sefer anneliği mi sorguladı ki bu benim tahammül edemeyeceğim bir durum. İki ay daha dayanacam evime gideceğim günü dört gözle bekliyorum vallaha ömrümü yediler burda
Gitmiyordum ama mecburen bir iki ay daha kalacam burda . Gerçekten onların o saçma düşünceleri varya insanı deli ediyor bazen ağzıma geleni söylemek istiyorum ama işte onlarin seviyesine inmek istemiyorum. Bide kız çocuk erkek çocuktan daha vefalı ne saçma insanlar var Allah'ım
Bende Allah'a bıraktım canım gerçekten canımı çok yaktı
Aynn kuzum başta bir iki defa laf sokmaya çalıştı cvb verdim sustu bu sefer nerden cesaret aldıysa artık anneliğim hakkında yorum yaptı cevabını da aldı . Bir daha söylerse eşime söylerim hiç huyum değildir ama derim annen böyle böyle söylüyor bişey söyle yoksa kalbini kötü kıracam bilgin olsun diyecem yoksa patlarım sinirden
Onların ki cahillik kuzum eşimin ve bebeğimin beni sevmesini bile tuhaflık olarak görüyor ne diyebilirim ki
Bebeğim altı aylık şimdiden bunları söylüyor dediğin gibi oda bir anne o benim bebeğim ben doğurdum herşeyini ben çekiyorum neden böyle söylüyor ki
Bana geçen dediki büyüsün sana vermeyecem yanıma getirecem benim yanımda kalsın dedim hiç kusura bakma ben bebeğimi vermem niye verim gelirsek beraber geliriz yoksa tek göndermem. Ben dersimi aldım canım hayatta bebeğimi göndermem onun yanına nasıl bir insan olduğunu bana kurduğu o cümlede anladım zaten o rüyasında görür bir daha

Gerçekten öyle canım ama insan üzülüyor neden böyle söylüyor ki

Rabb'im onu ıslah etsin ben Allah'a bıraktım

Amin canım Allah razı olsun. Bende öyle yapıyorum onlarda kudursun lar