Evet canım onu düşünüyor hatta söylüyor da beni sev anneni sevme diyor

bana diyor hamile kalırsan Ali'yi yanıma alacam benimle uyusun ben yemek yapım banyo yaptıracam onu yanıma verecen mi sen evine git o burda kalsın götürürsen de geri getirim. Dedim hiç kusura bakma ben niye oğlumu sana verecek mişim ben onsuz oda bensiz yapamaz gelsede beraber gelir kalır beraber de döneriz . Bana bugün söylediklerini yarın oğlum büyüyünce onada söylersin

Aynn dilin kemiği yoktur canım. Takmam kafama ama emzirmek benim en ince çizgim daha önce bu konuda düşüncelerimi sizlerle paylaşmış tim kendimi suçlayıp durdum ama sağolsun eşim gerçekten o süreçte bana destek çıktı iyi ki var gerçekten yoksa burda kafayı yerdim

onun çocukları ona anne demiyor çok tuhaf bir aile düzeni ve ilişkileri var mecburen burda bir kaç ay kalmak zorundayım bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum ama iyiki bebeğim var onunla zaman çok güzel geçiyor. O benim ilk göz ağrım ben onu hiçbir şeye değişmem kaynanam ne derse desin bebeğimin annesi benim ve emziremedim diye onun beni sevmiyor anlamına gelmez artık takmicam

Haklısın kuzum

İşte saçma insanlar ve saçma düşünceleri
Çok haklısın canım bu defa tepkim çok sert oldu ben saygımı bozmiyayim dedim ama böylelerine cvb vermek şart . Gerçekten canım o kadar yandı ki onu Allah'a bıraktım
Amin kuzum
Amin canım

bende diyecek bir şey bulamıyorum

Ne bilim yaa
Allah'ım al işte bir tane daha biz bunlarla ne yapacaz kuzum. Rabbim bize sabır versin onlara da akıl fikir vicdan versin
Aynn canım

bende Allah'a bıraktım rabbim biliyor ya o bana ne hissettirdi