En ilginç hamilelikleriniz anlatabilir misiniz 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan En ilginç hamilelikleriniz anlatabilir misiniz 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,928 kez görüntülenmiş, 37 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En ilginç hamilelikleriniz anlatabilir misiniz 😅
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy ne biliyim işte 19 yasimdaydim o zamanlar cahillik işte 😂😂 nereye kaciyosam 😄
Rabbim sağa Salim kucağına aldırmayı nasip etsin birde kuzum 🥰🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hahah kalp atışlarını dinletmedi mi sana 🥰 9 haftalık olmuş ❣️

😂 ah keşke benimde öyle olsaydı 😂 ama olsun bunada şükür 🥰🥰

@İklim 😂😂😂 nereye gidiyorsun karnındaki çocukla ya dişarıda mı doğrucaksın canım 😂 yırta yırta gelirdi valla 😅

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
ben yeni evlendim korunmadık, korunmadığımız halde eşim kendini geri çekiyordu ilk zamanla korunmadık sonraki zamanlarda korunduk ama hamile kalmışım bilmiyorum haberim yok abi 5,5 haftalık gebeydim öğrendiğimde 😂 yatak döşeklik oldum mide bulantısı falan eşim sandı hastayım 😅 birde kaşıklarım ağrıyor bende 3 gün öncesinden adet sökücü aldım eczaneden, eczanede 40 tane bana bahane anlattı bende kızdım kullanmadım adet olucam bugün yarın bugün yarın diye diye 😂 hamileymişim 😂 midem bulanıp, yatak döşeklik olmayıncaya kadar hamile olduğumu bilmiyordum bile 🥰 şimdi 37 haftalığız🥰🥰🌸 sizinde ilginç hamilelik hikayeleriniz var mı 😂
Bende igneden çok korkarım ilk oglumu sezeryan yapacaklar beni serum taktılar sezeryan ettiler umrum etmedi sezeryandan çıktım hemşire baldırı ı aç igne yapacaz dedi ensıçon kendimi koridorda doktora yalvarırken gördüm ne olur sezeryan yine yapın serum takın igne yapmayın dedim doktorun ilginci e gitmişti 😂😂😂

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Bende igneden çok korkarım ilk oglumu sezeryan yapacaklar beni serum taktılar sezeryan ettiler umrum etmedi sezeryandan çıktım hemşire baldırı ı aç igne yapacaz dedi ensıçon kendimi koridorda doktora yalvarırken gördüm ne olur sezeryan yine yapın serum takın igne yapmayın dedim doktorun ilginci e gitmişti 😂😂😂
😂😂 bu iyidi hikayelerin arasında 😅😅

Ayyy ne biliyim işte 19 yasimdaydim o zamanlar cahillik işte 😂😂 nereye kaciyosam 😄
🤣🤣🤣🤣🤣

İlk gebeligimde ilk aydan hamile kaldım hep sitrestendir denize çok gittik falan diye bekledik korunuyordukda ama 6 hafta hastalanmayinca en son ablamın zoruyla test yaptım hamile olduğumu öğrendim bundada temmuz Ağustos bol bol tatil deniz gezme olarak geçti büyük eltimde uzakta ordan ziyarete gelince bol bol gezdik en son mutfakta konuşurken bı elim turşu şişesinin içinde dedikoduya dalmisiz eltim sen napiyon kız şişenin yarısını yedin hayırdır diye güldü yok canım korunuyorux istemiyorum da dedim o senin isteğimle gelmez dedi bı kaç gün sonra bende supelenmeye başladım test yaptım hamile çıktım eşime gosterdim sabah sabah kandırma beni oğlanın testi deilmi bu dedi hayır hamileyim diyorum sabahın bu saatinde nerden test aldın diyo ben eczaneye sabah gittim 10 dk da açılmasını bekledim eczanede uzak olunca eşim gittigime inanmadı nerden olcak ya saçmalama korunuyorux dedi bende o sinirle bı tokat attım esime sonra oturup ağlamaya basladim aaa sen gerçekten hamilesin dedi 🤣 ilk başlarda iki çocukla nasıl baş ederim oğlum çok haylaz nasıl olcak diye çok korkuo çok ağladım ama şimdi çok mutluyum iyiki olmuş 19 haftalık oldu bile 🥰
Ay maşallah 😍 çok güzel hikayeler dinliyorum sizlerden 🥰 çok sevindim hepinizi böyle sevinçli olduğunu 🥰🥰 rabbim sağ Salim kucağına da aldırsın ❣️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 bu iyidi hikayelerin arasında 😅😅

🤣🤣🤣🤣🤣

Ay maşallah 😍 çok güzel hikayeler dinliyorum sizlerden 🥰 çok sevindim hepinizi böyle sevinçli olduğunu 🥰🥰 rabbim sağ Salim kucağına da aldırsın ❣️
Şimdi yine korkuyorum doktorla anlaşarak diyecem seruma koy agrı kesici

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende zor hamile kalıyordum bir kızım var şimdiki hamileligimi 3.5 aylıken ögrendim bilmeden grip ilaçları kulandım hastaydım göbegim çıktıgı için zayıflama çayları kulandım halı yıkadım perde astım kızım var onu hep kucagımda aşaya yukarıya çıkarıyordum okadar rahatsızlandımki hastanede hamile oldugumu ögrendim şimdi pazartesi dogumum var çok şükür bebegim saglıklı🤔🤔😄😄
Yaa çok güzel maşallah rabbim onu sana bağışlamış 🥰🥰🥰 hayırlı doğumların olsun canım 🧿🌸

Şimdi yine korkuyorum doktorla anlaşarak diyecem seruma koy agrı kesici
😂😂 hahaha bencede yoksa sezeryan olukta iğneden kaçmakta komik biraz 😅

Benim de ikinci hamileligim ama ikisini de isteyerek oldu😂 ama doğumum çok fenaydı normal doğurdum sancılar içinde eşime küfür ediyordum kurtarın beni bu adamdan diyordum doktordan. Doktorda gülerek daha ilk doğumun daha kac doğum yapacan diyordu senden de nefret ediyorum dedim doktora velhasıl dogurana kadar kocamı rezil ettim oysa ki ilk başta bile çocuk isteyen bendim 😁
🤣🤣🤣🤣🤣 kadının milletini anlamak zor diyorlardı gerçekten öyleymiş 😂

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Yaa çok güzel maşallah rabbim onu sana bağışlamış 🥰🥰🥰 hayırlı doğumların olsun canım 🧿🌸

😂😂 hahaha bencede yoksa sezeryan olukta iğneden kaçmakta komik biraz 😅

🤣🤣🤣🤣🤣 kadının milletini anlamak zor diyorlardı gerçekten öyleymiş 😂
Valla igneden çok korkuyorum bak kan alsınlar serum taksınlar amane kalça a nede baldırı a igne vurmasınlar 😂😂

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
ben yeni evlendim korunmadık, korunmadığımız halde eşim kendini geri çekiyordu ilk zamanla korunmadık sonraki zamanlarda korunduk ama hamile kalmışım bilmiyorum haberim yok abi 5,5 haftalık gebeydim öğrendiğimde 😂 yatak döşeklik oldum mide bulantısı falan eşim sandı hastayım 😅 birde kaşıklarım ağrıyor bende 3 gün öncesinden adet sökücü aldım eczaneden, eczanede 40 tane bana bahane anlattı bende kızdım kullanmadım adet olucam bugün yarın bugün yarın diye diye 😂 hamileymişim 😂 midem bulanıp, yatak döşeklik olmayıncaya kadar hamile olduğumu bilmiyordum bile 🥰 şimdi 37 haftalığız🥰🥰🌸 sizinde ilginç hamilelik hikayeleriniz var mı 😂
Ben şöyle diyim hamile olduğumu biliyordum test ve kan tahlili yaptırdım. Okula staja gidiyordum . Akşam eşim mısır patlatmışti ama yağlı yapmış benim midem bulanmaya başlamıştı bende hep kızdım işte senin yüzünden mide bulantısı çekiyorum diye meğerse bulantı kusma başlamış :). Ben dhaa önce kimseden duymadığım için böyle bir bulantı falan Mısır'a başlamıştım dhhddj

GüLüCüK

Kayıtlı Üye
rank
Ben nelerden geçtim nelerden. 3 tüp bebek tedavisi, 1 aşılama ve sayısız klomen tedavisi oldum ama nasip olmadı pozitif görmem. Sonra bigün görümcem aradı bi koca karı varmışta ona git Hamile kalıp kalmıyacağını söylüyormuş diye. Bende farzet Hamile kalmıyacaksın dese eline ne geçecek dedim ve telefonu kapattıktan sonra hüngür hüngür ağlamaya başladım. Sonra eşim işten geldi ona anlattım o da görümcemi aradı ya doktorlar o zaman boşuna okuyor falan dedi, kızdı ona.

Neyse bi hafta falan geçti bu olayın üzerinden benim baş dönmem ve mide bulantım başladı ama Hamile olabileceğimi hiç düşünemiyorum umudum kırılmıştı artık. Temizlik yapmam gerekiyor ama yapamıyorum.

Ablam geldi bana temizlik yapmak için hadi bi yapalım test dedi ya benim vücudum bana oyun oynuyor dedim. Çok ısrar etti neyse yaptık çok şükür Allaha 12 yıl onca tedaviye rağmen hep tek çizgi gören ben çift çizgiyi görmüştüm ablam ve ben hem ağlayıp hem gülmeye başladık.

Şimdi de sevgili görümcem, kaynanam hiç biri aramaz oldu beni.

Tüm sayfalar yüklendi.