En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,033 kez görüntülenmiş, 105 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı En son cinnet geçirecem görümcem arıyor ben cuma günü sizefelecem diyor oglu korona virüs karantinada
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar görümcem arıyor şimdi ben size gelecem cuma günü haberin olsun ama oglum gelemez korona virüs diye ya 2 aylık bebegim 6 yaşında oglum var Allah muhafaza bana çocuklarıma geçer emziriyorum kızımı eşimi aradım bak bacın gelmesin oglu korona Bana çocuklara bulaşır eşim dedi arayım ama imkanı yok gelecekmiş 🤦‍♀️🤦‍♀️
Sende al çocuklarını annenlere yada bir akrabana git kardeşi ile otursunlar

Güneşşş

Kayıtlı Üye
rank
Gelecekmiş mecbur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yüzüme kapattı

Yüzüme kapattı

Gelecekmiş mecbur

Yüzüme kapattı

Yüzüme kapattı
O zaman sende kapıyı açma. Ya böyle bi terbiyesizlik yok ya böyle bi cahillik örneği yok.. Allah sana sabır versin ama bi yolunu bul yanii annenlere gidebilirsin covit oldum deyip odandan çkma gerekirse diycem ama gerçekten sinir bozucu bi durum senin yerinde olsam delirirdim. Benimde kaynanam biraz yüzsüzdür o kafada o yüzden anlayabiliyorum seni..

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar