Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,798 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️
Vajinal Kaşıntı Bitkisel Tedavi
  • Ebegümeci. İki litre suya 100 gram ebegümeci atıp on iki saat bekletin. ...
  • Elma sirkesi. Yarım çay bardağı kadar elma sirkesiyle vajina dışını yıkamak vajinal kaşıntı için etkili bir tedavi yöntemidir. ...
  • Sinameki ve Sirke. ...
  • Gebelikte Vajinal Akıntı, Kaşıntı ve Enfeksiyondan Korunma.

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Sirkeli ılık su yap onunla yıka cnm kaşıntıyı hafifletiyo 4 gündür ben neler çekiyom o kaşıntı dan cnm sirkeli ılık su hafifiketti

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzum en büyük tavsiye olarak iç çamaşırını 2 3 saatten 2 3 saate değiştirmen ve ütusuz giyme kuzum bide lavaboya gidince yanına kaynamış su al vajinani onunla güzelce yika oda iyi gelir inşallah hemen geçer enfeksiyon cidden çok zor 3 ay çektim 🤦🏻‍♀️

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kuzum en büyük tavsiye olarak iç çamaşırını 2 3 saatten 2 3 saate değiştirmen ve ütusuz giyme kuzum bide lavaboya gidince yanına kaynamış su al vajinani onunla güzelce yika oda iyi gelir inşallah hemen geçer enfeksiyon cidden çok zor 3 ay çektim 🤦🏻‍♀️
Aslında günlük ped kullanıyorum ama o kaşıntı anında onlar daha beter ediyor. Benegi ilk öğrendiğimden beri başladı geçmiyor, doğumdan sonraya kalmasın da bari🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlk yakıyo sonra kaşıntı hafifliyor cnm
Ay evet rahatlattı valla şu an için ya Allah razı olsun

Fatm

Kayıtlı Üye
rank
sıcak suya karbonat koyardı öyle kurtuldu

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aslında günlük ped kullanıyorum ama o kaşıntı anında onlar daha beter ediyor. Benegi ilk öğrendiğimden beri başladı geçmiyor, doğumdan sonraya kalmasın da bari🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay evet rahatlattı valla şu an için ya Allah razı olsun
Kuzm bende enfeksiyon varken dotkoeum günlük ped asla kullanma dedi iç çamaşırı günde 10 kez değiştiren gerekse bile değiştir ama günlük pedi kullanma vajinal duş yapma dedi sana tevsiyem sende kullanma cidden günlük ped yüzünden ayıptır söylemesi vajinan nefes alamaz o dahda tetikler

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Kuzm bende enfeksiyon varken dotkoeum günlük ped asla kullanma dedi iç çamaşırı günde 10 kez değiştiren gerekse bile değiştir ama günlük pedi kullanma vajinal duş yapma dedi sana tevsiyem sende kullanma cidden günlük ped yüzünden ayıptır söylemesi vajinan nefes alamaz o dahda tetikler
Bulantı için banyoya koşmaktan daha fena şu enfeksiyon 🤦🏻‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.