Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde merveofs tarafından oluşturulan Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,798 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Enfeksiyon & kaşıntı 🥺😪
Konbuyu başlatan merveofs
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bulantı için banyoya koşmaktan daha fena şu enfeksiyon 🤦🏻‍♀️
O kadar haklsiin ki güzelim ama günlük pedi duzelene kadar kullanma vajinal duş yapma sabun gibi ürünler sürme orana lavabodan sonra sirkeli su yada sıcak su ile iyice yıka ve kuru kaldığından emin ol bol.bol su iç iç çamaşırını ütusuz giyme hatta direk ütüle o sıcağı ile giy ve tez tez değiştir inslallah atlatırsın

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
O kadar haklsiin ki güzelim ama günlük pedi duzelene kadar kullanma vajinal duş yapma sabun gibi ürünler sürme orana lavabodan sonra sirkeli su yada sıcak su ile iyice yıka ve kuru kaldığından emin ol bol.bol su iç iç çamaşırını ütusuz giyme hatta direk ütüle o sıcağı ile giy ve tez tez değiştir inslallah atlatırsın
İnşallahh çok sağ ol 🙏🏼

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️
Kuzum papatyayi kaynatıp suyuyla yıka iyi geliyor

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Vajinal Kaşıntı Bitkisel Tedavi
  • Ebegümeci. İki litre suya 100 gram ebegümeci atıp on iki saat bekletin. ...
  • Elma sirkesi. Yarım çay bardağı kadar elma sirkesiyle vajina dışını yıkamak vajinal kaşıntı için etkili bir tedavi yöntemidir. ...
  • Sinameki ve Sirke. ...
  • Gebelikte Vajinal Akıntı, Kaşıntı ve Enfeksiyondan Korunma.
Bu ebegumeci nedir

Habis

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon için doktor krem, fitil, tek kullanımlık toz verdi. Kremi kullanıyorum tozu kullandım fitil henüz bitmedi ama kaşıntı beni perişan etti günlerdir. Kaşıntının geçmesi için ne yapabilirim lütfen bir fikir🤦🏻‍♀️
Canım çok geçmiş olsun ben ilk hamileliğim de o kadar çok çektim ki bir Allah bilir ama sirkeli su vs asla kullanma fitil kullan Allah'ın izniyle biran önce geçecek çünkü diğerleri çok tahriş ediyor ben bütün yolları denemiştim o zaman ve hamileliğimin en zor zamanlarından biri de o

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Canım çok geçmiş olsun ben ilk hamileliğim de o kadar çok çektim ki bir Allah bilir ama sirkeli su vs asla kullanma fitil kullan Allah'ın izniyle biran önce geçecek çünkü diğerleri çok tahriş ediyor ben bütün yolları denemiştim o zaman ve hamileliğimin en zor zamanlarından biri de o
Fitil kullanıyorum ama anlık veya 1-2 günlük etki gösteriyor kaşıntı ve yanmadan artık mahvoldum 😪

Tüm sayfalar yüklendi.