Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynen baya kişiler var hemde en çokta empati kurmayı bilmeyen var yada düşünce özgürlüğü nedir bilmeyen zevkin ve renklerin farklı olabileceği gibi bir çok örnek var.
Sibel im ben kimseyi tanımıyorum. Hepinizi kardeşim ablam gibi görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun gönlünüze göre versin. Burası öyle bı plafform ki bilgi alışverişi yapabildiğimiz birbirimizin derdiyle dertlendigimiz bi yer öyle içten samimi sıcak kanlı insanlar var ki. Herkes düşüncesini söylemekte özgür ama saygıyı kaybetmemek lazım karşında ki bı insan kadın anne düşünmek lazım bunları. Bana ne demek lazım. Gebelik harici konular da var buna admin müdahale etmezken bu kişilere ne oluyor hoşuna gitmeyen post ta yorum yapmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız. Bu ince çizgiyi kaçırmamak lazım.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Banada denk gelmişti oyle biri herkes tepki verince birdaha birsey yazmadi okursun postu dikkatini cekmediyse konu hakkinda bir bilgin yoksa veya olabilir san sacma gelebilir cevaplamak yerine çik baska konuya bak ay je sacma seylere kafayi takiyosun ne ergence bir muhabbet yazmak yerine bende aana katılıyorum canim burda 30 haftadir hep birlikte konustuk güldük eğlendik doğuranlara dua ettik doğurma yanlar bilgi paylaştık derdimizi doktuk ay ayni bendede var deyip tek olmadigimizi anladik ben herkesten cok memnunum kimseyi kirmamayada ozen gösteriyorum ard çıkıyor bir kac kişi toplu tepki yiyince de birdaha yazasi gelmiyor
Banada denk gelmişti oyle biri herkes tepki verince birdaha birsey yazmadi okursun postu dikkatini cekmediyse konu hakkinda bir bilgin yoksa veya olabilir san sacma gelebilir cevaplamak yerine çik baska konuya bak ay je sacma seylere kafayi takiyosun ne ergence bir muhabbet yazmak yerine bende aana katılıyorum canim burda 30 haftadir hep birlikte konustuk güldük eğlendik doğuranlara dua ettik doğurma yanlar bilgi paylaştık derdimizi doktuk ay ayni bendede var deyip tek olmadigimizi anladik ben herkesten cok memnunum kimseyi kirmamayada ozen gösteriyorum ard çıkıyor bir kac kişi toplu tepki yiyince de birdaha yazasi gelmiyor
Valla kuzum geçen arkadaşın biri post açmış kadın öyle bir mesaj atmış ki ben en son patladım 2 gündür yazdığına ne cevap atmış ne bir şey laf söyleyince cevap veremiyorlar.. en son Sibel ablam sağolsun boşver dedi sabah sabah resmen nevrim döndü yazdıklarını görünce o sinirle bende düzgün bir dille cevabını verdim
Sıkıntı yok çok şükür ama bi arkadaş var özellikle postlara yorumları dikkatimi çekti yapıcı değil yıkıcı yargılayıcı bir iki msji aşağılayıcı karşıdakinin üzüntüsünden endişesinden mutlu oluyormuş gibi bu da beni sinirlendiriyor benim şahsi görüşüm tabi bugüne kadar cvp verip muhatap olmak istemedim. O yüzden engelleyip görmemek daha iyi benim için
Kimden bahsediyosunz kızlar 2 qün önce bi bayanla atistim bende. Bana 2 kişi denk qeldi böyle. Ama hep aklıyla öwünen tipten ikiside. Enqelledim daha qörmüyrum ikisinide. Benim için burası face istqram da durum paylasmak qibi ama herkez 7di yabancı daha iyi derdin warsa bosaltiyosn sonra kulaqina qelmiyor yada önüne çıkmıyor. Ben burda paylastqim olayları cewrme anlattsam 3um 5 olur. Buradakiler cewremzde olanlar qibi iste
Bnde enqelledim öyle bi kaçını
Kimden bahsediyosunz kızlar 2 qün önce bi bayanla atistim bende. Bana 2 kişi denk qeldi böyle. Ama hep aklıyla öwünen tipten ikiside. Enqelledim daha qörmüyrum ikisinide. Benim için burası face istqram da durum paylasmak qibi ama herkez 7di yabancı daha iyi derdin warsa bosaltiyosn sonra kulaqina qelmiyor yada önüne çıkmıyor. Ben burda paylastqim olayları cewrme anlattsam 3um 5 olur. Buradakiler cewremzde olanlar qibi iste
Cnm o denk geldiğin sahislardir.. onlar kendilerini iyi bilir o tarz kişilere takmamak en iyisi yada engeli basarsın. Şuana kadar bana denk gelmedi ama kim olduklarını biliyorum ben bazen onların yorumlarını görünce zor tutuyorum kendimi inan
Bnde enqelledim öyle bi kaçını
Abla zaten açık açık belli ediyorlar kendilerini normalde her posta mesaj yazarlar söz konusu böyle post olunca postun ucundan geçmiyorlar ne hikmetse ,
Cnm o denk geldiğin sahislardir.. onlar kendilerini iyi bilir o tarz kişilere takmamak en iyisi yada engeli basarsın. Şuana kadar bana denk gelmedi ama kim olduklarını biliyorum ben bazen onların yorumlarını görünce zor tutuyorum kendimi inan