Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız?

• Konbuyu başlatan Beyaze
  • Toplam 79 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyaze tarafından oluşturulan Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,307 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek bebege hamile kalmak çin naptınız?
Konbuyu başlatan Beyaze
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cccc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Erkek bebege hamile kalmak için neler yapılabilir
Sana arkadaşımın başına geleni anlatayım. Arkadaşım erkek diye çıldırıyordu illa ki erkek olacak, internette bir sürü tarif bulmuş hepsini yapmış eşiyle birlikte olmuş. Doktora gitmişler doktor kız dedikçe kafa tutmuşlar yanlış gördün sen erkektir o diye. Hiç inanmamışlar. Neyse kız oluyor doğdu kızı dudağı ortadan yarık bir şekilde. Hemen ameliyata alındı dudağı dikildi. Düzeldi ama yinede ameliyat izi dudağında biraz yamukluk var. Kız da olsa erkek de olsa Allahım ilk önce sağlıklısını nasip etsin. Çok korkarım bu konu da. Aman ha dikkat edin Allaha karşı gelmeyin. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰

Sana arkadaşımın başına geleni anlatayım. Arkadaşım erkek diye çıldırıyordu illa ki erkek olacak, internette bir sürü tarif bulmuş hepsini yapmış eşiyle birlikte olmuş. Doktora gitmişler doktor kız dedikçe kafa tutmuşlar yanlış gördün sen erkektir o diye. Hiç inanmamışlar. Neyse kız oluyor doğdu kızı dudağı ortadan yarık bir şekilde. Hemen ameliyata alındı dudağı dikildi. Düzeldi ama yinede ameliyat izi dudağında biraz yamukluk var. Kız da olsa erkek de olsa Allahım ilk önce sağlıklısını nasip etsin. Çok korkarım bu konu da. Aman ha dikkat edin Allaha karşı gelmeyin. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🥰
Aynen öyle erkek yada kız ne farkediyo ki can hep aynı insan tabi ikisinide tatsın istiyoda napalm sokağa mı atalm😂

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Aynen öyle erkek yada kız ne farkediyo ki can hep aynı insan tabi ikisinide tatsın istiyoda napalm sokağa mı atalm😂
Aynen öyle benim bir oğlum var ikinci bebeğimin daha cinsiyetini bilmiyorum, Allahım ilk önce sağlık sonra da kız nasip etsin diyorum onu da tatmak istiyorum. Oğlum olursa da başım üstüne 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...