Erkek bebek bekleyenler

• Konbuyu başlatan İsimsiz
  • Toplam 58 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İsimsiz tarafından oluşturulan Erkek bebek bekleyenler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,096 kez görüntülenmiş, 58 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erkek bebek bekleyenler
Konbuyu başlatan İsimsiz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asra

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Efendimiz (s.a.v.)'in soyu Fatıma ile devam etti. Allah Teala'nın bu takdiri, cahiliyyenin 'kız çocuklarını hakir görme' gibi çirkin adetini ayaklar altına almıştır.

Şuan eski zamanın cahiliyesini yaşıyoruz maalesef.. sorsan herkes namaz kılıyor dine düşkün ama peygamberimizin soyunun kızından dewam ettiqini inkar ederler halen erkek çocuk derler..

Asra

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Allah bağışlasın benim 2 tane oğlum var, biri 5 diğeri 4 yaşında.. şuan 36 haftalık hamileyim, birde kızımız olsun dedik ama nasipte oğlan varmış Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin. Hamileliğimin başından beri eşimin ailesi hamileliğinde ilgili bir kere olsun birşey sormadılar hani nasıl bebek iyi mi doktora gittiniz mi falan diye.. şimdi de son 3-4 keredir kayinvalidemle ne zaman konuşsak keşke kız olsaydı diyor her konuşmamızda ve bu beni çok incitiyor. Belki kötü niyetli söylemiyor ama ben kırılıyorum evladın kızı erkeği olur mu hiç hepsi bir, bugün yine dedi kız evlat daha hayırlı daha başka halbuki kendininde oğulları hepsi hayırlı ararlar sorarlar .. varmı benim gibi aranızda 😔😔
Arkds bu insanlari anlmurm allh sağlıklı eli ayağı düzgün evlat vermiş hala kız olsaydı kız olsaydı keske erkek olsaydı hiç bir şekilde kimseyi memnun edemurz deli oluyorum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Arkds bu insanlari anlmurm allh sağlıklı eli ayağı düzgün evlat vermiş hala kız olsaydı kız olsaydı keske erkek olsaydı hiç bir şekilde kimseyi memnun edemurz deli oluyorum
Onları Rabbim memnun edemiyor ki biz nasıl edelim canım sanki cinsiyeti belli eden biziz gibi her şeye bir kulp buluyorlar Rabbim ıslah etsin böylelerini 🤲🏻

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Allah'ım böylelerini kız evlatlarına muhtaç etsin dicem olmayacak ya 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ağrım var kuzum dinleniyorum bol bol anneme geldim işte annem bakıyor gün içinde 1 saat yürüyüş yapıyoruz annemle yavaş yavaş onun dışında hep uzanıyorum. Ara ara düzenli sıklıkla sancı giriyor 1 2 saat sürup geri gidiyor onun dışında iyiyim şükür sen nasılsın
Zaten muhtaç cnm. 3 kızı var 3 de yüzüne bakmıyor biriyle hepten küs. Diğer ikiside yabancı gibi gidip geliyorlar ona yani anne kız ilişkisi yok aralarında. Bana gelince ben iyyim çok şükür şuan. Bi sıkıntım yok. 11 mart ta kontrolüm var gidicem bakalım nolcak ne diyecek doktor. En son suyu fazla demişti bakalım şuan nasıl. İnşallah düzelmiştir Bi sıkıntı çıkmaz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Zaten muhtaç cnm. 3 kızı var 3 de yüzüne bakmıyor biriyle hepten küs. Diğer ikiside yabancı gibi gidip geliyorlar ona yani anne kız ilişkisi yok aralarında. Bana gelince ben iyyim çok şükür şuan. Bi sıkıntım yok. 11 mart ta kontrolüm var gidicem bakalım nolcak ne diyecek doktor. En son suyu fazla demişti bakalım şuan nasıl. İnşallah düzelmiştir Bi sıkıntı çıkmaz
İnşallah kuzum benim gidince haber verirsin 😘

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Allah bağışlasın benim 2 tane oğlum var, biri 5 diğeri 4 yaşında.. şuan 36 haftalık hamileyim, birde kızımız olsun dedik ama nasipte oğlan varmış Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin. Hamileliğimin başından beri eşimin ailesi hamileliğinde ilgili bir kere olsun birşey sormadılar hani nasıl bebek iyi mi doktora gittiniz mi falan diye.. şimdi de son 3-4 keredir kayinvalidemle ne zaman konuşsak keşke kız olsaydı diyor her konuşmamızda ve bu beni çok incitiyor. Belki kötü niyetli söylemiyor ama ben kırılıyorum evladın kızı erkeği olur mu hiç hepsi bir, bugün yine dedi kız evlat daha hayırlı daha başka halbuki kendininde oğulları hepsi hayırlı ararlar sorarlar .. varmı benim gibi aranızda 😔😔
Oğluna de kız koysaydı kız olurdu de sende susar kalir 😂

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Evladın kızı erkeğimi olur ya tamam ikinci üçüncü oğlan olunca gönül isterde saçma geliyo bana Allah hayirlisini versin kız okur hayırsız olur bellimi olur bu işler allahdan gelene ne yapılabilir bide bizmi belirliyoruz cinsiyeti büyüklerin daha anlayışlı olması lazım ama niye böyle yaparlar bilmem cahillik herhalde ne diyeyim

Tecrübeli Anne

Kayıtlı Üye
rank
Benimde iki kizim vardı uçuncu oğlan oldu hamileligimde herkes oğlan olsun diye soyledi önemsemedim ama mecburiyet gibi söylemeleri insanı rahatsız ediyo gerçekten duymamak lazım kızda olsa oglanda olsa evlat farketmiyo anneler icin

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Canım dediğin gibi belki kötü niyetle söylemiyor hani 2 oğlun var bı kız çocuğunda olsa istiyor demek ki ama işte sürekli dillendirerek seni uzuyor belki akıl edemiyor .. sen takma bebeğini sağlıkla kucağına almaya bak şuan senin karnında bı kalp atıyor 😍😍 onu düşün başkada bir şey düşünüp kednini bebeğini üzme .. rabbim boyle uygun görmüş nasip etmiş umarım salihlerden olur oğlusun

Tüm sayfalar yüklendi.