Cann bende açılma söylenmedi çok korkiyorjm inşallah canımEvet benimde erken doğum riskim vardı açılma baslamıştı durdurmaya çalıştılar ama olmadı 3 gün dayanabildi bebeklerim geldiler inşallah sağ salim vaktinde Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet canım 1 yaş 3 aylık kızımda var yalnız bakıyorum bugünden gerekdiğinde kalkıyorum amaAleykümselam canım bol bol dinlenmeye valla fazla kendini yorma hatta imkanın var ise hiç kalkmamaya çalış
Hə can görürsən qızım hələ 1yaş 3 aylıqdı deyə məcbur götürəm ama bugünnən vacib olannan olana götürəcəm buda salamat olsaydı bircə inan çox qorxdum çox hərəkətli uşaqdı maşallah qarnım yara kimidiBunda uzan dincel usaqinda qucağına alma icerdeki yazixdi ay baci onuda fikireş mən bidefe qucağıma aldım qan lekelenme oldu ondan sora almadım qucağıma dincel
Hə can görürsən qızım hələ 1yaş 3 aylıqdı deyə məcbur götürəm ama bugünnən vacib olannan olana götürəcəm buda salamat olsaydı bircə inan çox qorxdum çox hərəkətli uşaqdı maşallahBunda uzan dincel usaqinda qucağına alma icerdeki yazixdi ay baci onuda fikireş mən bidefe qucağıma aldım qan lekelenme oldu ondan sora almadım qucağıma dincel
Evet canım karnımın aşağı nahiyelerinde ağrılarım oluyor o yüzdenmişMerhaba canım ağrılarım var mı en önemli doğumu tetikleyenlerden biri de ağrıların ne doğum belirtisi olan vücudunda herhangi bir durum söz konusu mu bol bol dinlenmeni tavsiye ederim doktorun erken doğum dediyse şayet kendini yorma bebek büyüyor Bu haftalarda ve ister istemez beline basınç yapabilir
qarnım yara kimidi
Hə can görürsən qızım hələ 1yaş 3 aylıqdı deyə məcbur götürəm ama bugünnən vacib olannan olana götürəcəm buda salamat olsaydı bircə inan çox qorxdum çox hərəkətli uşaqdı maşallahBunda uzan dincel usaqinda qucağına alma icerdeki yazixdi ay baci onuda fikireş mən bidefe qucağıma aldım qan lekelenme oldu ondan sora almadım qucağıma dincel
Evet canım karnımın aşağı nahiyelerinde ağrılarım oluyor o yüzdenmişMerhaba canım ağrılarım var mı en önemli doğumu tetikleyenlerden biri de ağrıların ne doğum belirtisi olan vücudunda herhangi bir durum söz konusu mu bol bol dinlenmeni tavsiye ederim doktorun erken doğum dediyse şayet kendini yorma bebek büyüyor Bu haftalarda ve ister istemez beline basınç yapabilir
qarnım yara kimidi
Son düzenleme: