Erken doğum yaptım dua edın bana 🙏
D Diğdem Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 13 16 Mart 2023 #1 Erken doğum yaptım dua edın bana
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 16 Mart 2023 #2 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar canım kaç haftalık doğum yaptın
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar canım kaç haftalık doğum yaptın
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 358 16 Mart 2023 #3 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım kaç haftalk doğum yapdın? Normal doğum yapdın?
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Merhaba canım kaç haftalk doğum yapdın? Normal doğum yapdın?
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 16 Mart 2023 #4 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırla kavuş bebeğine inşallah
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırla kavuş bebeğine inşallah
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 16 Mart 2023 #5 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 16 Mart 2023 #6 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... canim insallah birsey olmaz korkma Rebbim kovusdursun
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... canim insallah birsey olmaz korkma Rebbim kovusdursun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 16 Mart 2023 #7 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Rabbim size bağışlasın inşallah canım durumu nasıl bebeği
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Rabbim size bağışlasın inşallah canım durumu nasıl bebeği
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 16 Mart 2023 #8 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki
Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki
Z Zeynep 73 Kayıtlı Üye Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 881 16 Mart 2023 #9 Diğdem' Alıntı: Erken doğum yaptım dua edın bana Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun cnm
D Diğdem Kayıtlı Üye Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 13 16 Mart 2023 #10 Zeynep 73' Alıntı: Hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Saol canm kuvezde bebegim hamıslern duası kabul olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1suyum geldı plesenta sorunmdan dolayı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim size bağışlasın inşallah canım durumu nasıl bebeği Genişletmek için tıkla ... Arada kotulesıyo 25 haftalık dogdu ıcın kuvezde Zeynep 73' Alıntı: Hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Saol canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amın cok tesekurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amın cok tesekurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amin canm cok saol ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1de suyum geldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amin canm cok saol ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1de suyum geldı zehra demir' Alıntı: Merhaba canım kaç haftalk doğum yapdın? Normal doğum yapdın? Genişletmek için tıkla ... 25+1haftalık sancılarm vardı bırden suyum geldı cok sancı cekrım ama sezeryan oldum Son düzenleme: 16 Mart 2023
Zeynep 73' Alıntı: Hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Saol canm kuvezde bebegim hamıslern duası kabul olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1suyum geldı plesenta sorunmdan dolayı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim size bağışlasın inşallah canım durumu nasıl bebeği Genişletmek için tıkla ... Arada kotulesıyo 25 haftalık dogdu ıcın kuvezde Zeynep 73' Alıntı: Hayırlı olsun cnm Genişletmek için tıkla ... Saol canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amın cok tesekurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amın cok tesekurler Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amin canm cok saol ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1de suyum geldı Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Mart 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah yardımcın olsun canım. Hakkınızda hayırlısı olsun dua ederim tabi ki Genişletmek için tıkla ... Amin canm cok saol ÖzLemce33' Alıntı: Hayırlı olsun canm bnm kaç aylık doğum yaptın tabiki dua ederiz Genişletmek için tıkla ... 25+1de suyum geldı zehra demir' Alıntı: Merhaba canım kaç haftalk doğum yapdın? Normal doğum yapdın? Genişletmek için tıkla ... 25+1haftalık sancılarm vardı bırden suyum geldı cok sancı cekrım ama sezeryan oldum