Erken dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Lyl tarafından oluşturulan Erken dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,853 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum
Konbuyu başlatan Lyl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Bebekte yada sen de mi sıkıntı var canım kasılma felan . Kaç haftaliksin
21 haftalık canım kasılma fln gibi hic bir sıkıntı yok covit geçirdim o yuzden olabilirmi dedim ona baglamamak lazım dedi aslında çokta anlayabilecegim sekilde konuşmadı sonucu kendi kadin doğumcuma gösterip tam ne demek istedigini öyle anlıycam sanırım

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün detaylı ultrasonum vardi doktor %56 erken dogum olabilir gibi bisey söyledi tıbbi terimlerle konuştu çokta anlayamadım ama bu sekilde söyledi
Suyun mu fazla ki canım su fazla olduğu zamanda erken doğum riski var derler benim de suyum fazla onadan biliyorum inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza Rabbim hakkımız da hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.