Erken dogum

• Konbuyu başlatan Müşerref
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Müşerref tarafından oluşturulan Erken dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 592 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken dogum
Konbuyu başlatan Müşerref
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sedoss
M

Müşerref

Guest
Kizlar 2 doğumunda 32 haftalık erken doğum oldu . 3 doğumumda erken olur diye doktora göründüm bana adalat 30mg verdi aranızda kullananlar oldumu ne için kullanıldı şimdiden teşekkürler 🤔😔

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 2 doğumunda 32 haftalık erken doğum oldu . 3 doğumumda erken olur diye doktora göründüm bana adalat 30mg verdi aranızda kullananlar oldumu ne için kullanıldı şimdiden teşekkürler 🤔😔
Canımsın çok geçmiş olsun bende 33+2haftalik hamileyim endişeni anlıyorum inşallah istediğin gibi gerçekleşir doğumun dualarım seninle 🙏 doktorun herşeyi daha iyi biliyordur emin ol canım bol bol dinlen ❤️

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Erken doğumu olanlar oluyoda genelde Dr ilaçla iğneyle durduruyomus sende kullaniyormussun durdurur inşallah 🤲🤲

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Bende hamileliğin başından beri progestan kullanıyorum erken doğumun önüne geçmek için

Tüm sayfalar yüklendi.