Sorum var Erken gebelik testi pozitif kan negatif

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dilara6327 tarafından oluşturulan Erken gebelik testi pozitif kan negatif başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 118 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken gebelik testi pozitif kan negatif
Konbuyu başlatan Dilara6327
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Dilara6327

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar adetime bir hafta kadar var bu sabah erken gösteren idrar testinde pozitif çıktı peşine kan verdim negatif çıktı 1,20
Bu durumu yaşayan var mı acaba yeni olusuyor da kana mı karışmadı yardım eder misiniz

Ekli dosyalar

• IMG_2673.jpeg
    IMG_2673.jpeg
    934.1 KB · Görüntüleme: 15

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba arkadaşlar adetime bir hafta kadar var bu sabah erken gösteren idrar testinde pozitif çıktı peşine kan verdim negatif çıktı 1,20
Bu durumu yaşayan var mı acaba yeni olusuyor da kana mı karışmadı yardım eder misiniz
Ya ben Böyle değil ama oğluma gebe iken kullandığım antibiyotikler yüzünden kanda da idrarda gebelik çıkmamıştı ama bebek karnımda 1 aylık olduğu zaman kan vermiştim gebelik yok demişlerdi aradan 2 hafta geçti 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim neredeyse doktorum antibiyotiklerin kan karışması sonucu gebelik negatif gözüktü demişti . Bence regl bekle olmazsan yeniden ver ama bazen beta hcg hormonu regl yakın yine kendini gösterebiliyor illa gebelik olmasına gerek yok yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm başka test yap birde bır kaç gün bekle tekrar kan ver yükselir bence
1.20 işe gebelik yok demektir kuzum bence direk test yapmak yerine regl beklesin olmazsa tekrar kan ve test yapsın diğer türlü onu da yorar psikolojik olarak

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben Böyle değil ama oğluma gebe iken kullandığım antibiyotikler yüzünden kanda da idrarda gebelik çıkmamıştı ama bebek karnımda 1 aylık olduğu zaman kan vermiştim gebelik yok demişlerdi aradan 2 hafta geçti 2 aylık hamile olduğumu öğrenmiştim neredeyse doktorum antibiyotiklerin kan karışması sonucu gebelik negatif gözüktü demişti . Bence regl bekle olmazsan yeniden ver ama bazen beta hcg hormonu regl yakın yine kendini gösterebiliyor illa gebelik olmasına gerek yok yani

1.20 işe gebelik yok demektir kuzum bence direk test yapmak yerine regl beklesin olmazsa tekrar kan ve test yapsın diğer türlü onu da yorar psikolojik olarak
Doğrudur belki de cnm ama en azından o zamana kadar dıkkat etsin bari

Dilara6327

Kayıtlı Üye
rank

Haklısınız çok teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.