Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 26 Haziran 2023 #1 Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 358 26 Haziran 2023 #2 Rukiye27' Alıntı: Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben adetime 1 hafta kala yapdım ikinci çizgi silik çıkdı adetunizə kaç gün var?
Rukiye27' Alıntı: Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Ben adetime 1 hafta kala yapdım ikinci çizgi silik çıkdı adetunizə kaç gün var?
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 26 Haziran 2023 #3 zehra demir' Alıntı: Ben adetime 1 hafta kala yapdım ikinci çizgi silik çıkdı adetunizə kaç gün var? Genişletmek için tıkla ... 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız
zehra demir' Alıntı: Ben adetime 1 hafta kala yapdım ikinci çizgi silik çıkdı adetunizə kaç gün var? Genişletmek için tıkla ... 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 26 Haziran 2023 #4 Rukiye27' Alıntı: 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız Genişletmek için tıkla ... Adetine 1 hafta kala yapabilirsin ama evdeki testlerin güvenilirliği az en iyisi adetin geçtikten bir hafta sonra kan testi yaptırmak net sonuç verir
Rukiye27' Alıntı: 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız Genişletmek için tıkla ... Adetine 1 hafta kala yapabilirsin ama evdeki testlerin güvenilirliği az en iyisi adetin geçtikten bir hafta sonra kan testi yaptırmak net sonuç verir
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 26 Haziran 2023 #5 Zeynep23' Alıntı: Adetine 1 hafta kala yapabilirsin ama evdeki testlerin güvenilirliği az en iyisi adetin geçtikten bir hafta sonra kan testi yaptırmak net sonuç verir Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım cnm bekliyorum henüz birşey yok
Zeynep23' Alıntı: Adetine 1 hafta kala yapabilirsin ama evdeki testlerin güvenilirliği az en iyisi adetin geçtikten bir hafta sonra kan testi yaptırmak net sonuç verir Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım cnm bekliyorum henüz birşey yok
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 358 26 Haziran 2023 #6 Rukiye27' Alıntı: 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız Genişletmek için tıkla ... Kan vermedim idrarda yapdım pozetif çıkdı erken gebelik testi yapın bir iki gün geçsin hamile kaldıysanız çıkar
Rukiye27' Alıntı: 9 gün var cnm peki siz kan verildiğini Z de hamile mi çıktınız Genişletmek için tıkla ... Kan vermedim idrarda yapdım pozetif çıkdı erken gebelik testi yapın bir iki gün geçsin hamile kaldıysanız çıkar
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 26 Haziran 2023 #7 Rukiye27' Alıntı: Hmm anladım cnm bekliyorum henüz birşey yok Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlısını versin canım
Rukiye27' Alıntı: Hmm anladım cnm bekliyorum henüz birşey yok Genişletmek için tıkla ... Allah hayırlısını versin canım
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 26 Haziran 2023 #8 HMm onu bilmiyodum cnm zehra demir' Alıntı: Kan vermedim idrarda yapdım pozetif çıkdı erken gebelik testi yapın bir iki gün geçsin hamile kaldıysanız çık Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Haziran 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah hayırlısını versin canım Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
HMm onu bilmiyodum cnm zehra demir' Alıntı: Kan vermedim idrarda yapdım pozetif çıkdı erken gebelik testi yapın bir iki gün geçsin hamile kaldıysanız çık Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Haziran 2023 Zeynep23' Alıntı: Allah hayırlısını versin canım Genişletmek için tıkla ... Amin inşallah canım
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 26 Haziran 2023 #9 Rukiye27' Alıntı: Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Adetine 1 hafta kala yapabilirsin canim
Rukiye27' Alıntı: Erken gebelik testi adetimize kaç gün kala yapılır bilen var mı canlar birde hangi testi önerirsiniz Genişletmek için tıkla ... Adetine 1 hafta kala yapabilirsin canim
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 26 Haziran 2023 #10 Asena.ase' Alıntı: Adetine 1 hafta kala yapabilirsin canim Genişletmek için tıkla ... TM cnm umarimda hamile değilimdir
Asena.ase' Alıntı: Adetine 1 hafta kala yapabilirsin canim Genişletmek için tıkla ... TM cnm umarimda hamile değilimdir