Sorum var Erken gebelik testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde zehra demir tarafından oluşturulan Erken gebelik testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 992 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken gebelik testi
Konbuyu başlatan zehra demir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ya zaten bu tarz postlara girmem sabah kahvaltıda zehranın postu diye girdim midem ağzıma geldi, zaten cevap yazılmamış bi de elaleminkine yazıyor sonra da herkes atıyor diyor 🤦🏻‍♀️
Evet ben de ne alaka oldum görünce moderatör arkadaşlar da yok müdahale edilmedi yoksa mutlaka silerlerdi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayn oyle şaka gibiler sanki kadın doğum doktorları dolu bura rahat rahat soruyolar bide hamilelik sitesi değil
Çok gördük böylesini bekar olup ailesi duyar diye doktora gidemeyen buraya atan da yeri değil işte anlamıyorlar

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet ben de ne alaka oldum görünce moderatör arkadaşlar da yok müdahale edilmedi yoksa mutlaka silerlerdi

Çok gördük böylesini bekar olup ailesi duyar diye doktora gidemeyen buraya atan da yeri değil işte anlamıyorlar
Cevap vermemk daha iyi yani afedersiniz ama duymasın istiyolwrsa da o haltları yemicekler o zaman cevap vermek daha iyi uyarsakda anlamıyolar zaten

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Cevap vermemk daha iyi yani afedersiniz ama duymasın istiyolwrsa da o haltları yemicekler o zaman cevap vermek daha iyi uyarsakda anlamıyolar zaten
İnsanların halt anlayışı farklı 😃 eleştirsen kötüsün örümcek beyinlisin derler öğüt versen sana ne benim hayatım benim kararım derler o yüzden boşvermek gerek

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank

Evet arkadaşlar bu aralar meşgul-yoğun olunca zaten artık hamile miyim-yerleşme mi yazanı gördüğüm adı tanıdık gelmeyen posta girmiyorum 😅 ay beklersin test yaparsın yani regl olan hamileyim sanıyor enfeksiyonu olan hamileyim sanıyor hepsinin de pedini biz görüyoruz 😬

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Evet arkadaşlar bu aralar meşgul-yoğun olunca zaten artık hamile miyim-yerleşme mi yazanı gördüğüm adı tanıdık gelmeyen posta girmiyorum 😅 ay beklersin test yaparsın yani regl olan hamileyim sanıyor enfeksiyonu olan hamileyim sanıyor hepsinin de pedini biz görüyoruz 😬
😂😂😂😂 cidden biz ne alkasak onlardan çok biz gördük pedleri

Tüm sayfalar yüklendi.