Benimki de öyle emzik hiç almadı.Bazen yatıcam deyip beni yatağa götürüyor ısırıyor vuruyor saçımı çekiyor acıdan bağırıyorum gülüyor yapma dedikçe daha çok hırsla yapıyor en son o zaman Gökçe’ye meme yok deyip gidiyorum bi ağlama furyası başlıyor dediğin gibi ikiz gibiler valla.Daha 2 yaşına gelmemiş bebeyle resmen her gün kavga ediyoruz anlamadım gitti.Biz emmemişiz kardeşimle 4 aydan sonra bırakmışız annem de yardımcı olamıyor ben görmedim hiç böyle verirdik biberonu uyurdunuz diyorBizim kızlar ikizden farksızlar desene ben galiba memeyi bıraktıracam ya hem yemeğini düzgün yesin hem ikimizin de gecesi rahat geçsin 3 günlüktü hastaneye gittik kontrole emdi ağladı emdi ağladı e o sıra kaynanam evdeydi çok sinir ediyordu beni hergün ağlıyordum süt gelir mi düzgün eşim de emzik verdi ağzına tükürdü attı mama aldık biz de sonra birkaç ay sonra da ben verdim çünkü herkes en azından uyurken ver gece ikiniz de rahat uyusunuz diyordu o anın videosu hala duruyor öyle bir attı ki ağzından kusacak oldu resmen o mide hareketliliğini duydum eee meme varken emziği napsın etten kandan emzik işte memeya birkaç gündür de ısırmaya başladı bir ara bıraktırdım uzun süredir ısırmıyordu bu da biraz kesmem için sebep oldu bildiğin meme vermediğimde yüzümü ellerimi ısırıyor ve keyif alıyor ısırırken acıdan sızıdan değil bu başka bir canavar oldu şu ara