Eş ile para konusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur333 tarafından oluşturulan Eş ile para konusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,202 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eş ile para konusu
Konbuyu başlatan Nur333
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben hem çalışıyorum hem de ek iş yapıyorum. Maaşımı eşime veriyorum ek işimle de birikim yapmaya çalışıyorım. Ancak eşim ek iş yapmamı istemiyor çünkü oradan kazandığım parayı aileme verdiğimi düşünüyor. Çalışmadığım dönemde de eve para bırakan bir tip değildi. Şimdi bebeğim olacak işten de doğum iznine çıktığımda birini ayarlayacaklar yerime çıkıp çıkmayacağımı sordular. Evde oturmak ve gelirimin olmaması beni korkutuyor. Bebeğime de bakmak istiyorum ama çok kararsızım. Siz olsanız ne yapardınız işten ayrılır mıydınız? Eşinize maaşınızı verir miydiniz? Eşim de kendi birikim yapıyor ayrıca ben ne kadar maaş aldığını dahi bilmiyorum sadece fon hesabı açtım dedi 2 senelik evliyiz para olayını malesef aşamadık ilk zamanlar vermiyordum sonra bana vereceksin dedi
Ben olsam eşime kendi alın terimi asla vermezdim alla alla yaa varmı öyle dünyan

Tüm sayfalar yüklendi.