Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşim İstanbul'a gitti dükkan bakacağım diye sözde bugün gelecekti biletini bile almıştım fakat iptal etmiş bileti ve gelmedi ne zaman gelecek o da belli değil dükkan bulmadan gelmeyeceğim diyor artık ne yapacağım bilemiyorum yarın izni bitiyor iş yerinde olması gerekiyor arayıp izni uzatırım ben bizim için uğraşıyorum diyor ama ufak oğlum babasını özledi sürekli baba baba diye ağlıyor gel diyor acayip üzülüyorum hastane randevum geldi eşim yok hayat harika. Kafamda şüpheler oluştu niye böyle oldu bilmiyorum diyorum kaç gündür kim için oralarda ne oluyor
Ahh ahh işte varya yedi ömrümü yedi hala doymadı Yani şuan zaten dükkan bakma imkanı yok ki İstanbul olmuş kutuplar nerdeyse bu erkek milleti cidden anlaşılması güç türler
Eşim İstanbul'a gitti dükkan bakacağım diye sözde bugün gelecekti biletini bile almıştım fakat iptal etmiş bileti ve gelmedi ne zaman gelecek o da belli değil dükkan bulmadan gelmeyeceğim diyor artık ne yapacağım bilemiyorum yarın izni bitiyor iş yerinde olması gerekiyor arayıp izni uzatırım ben bizim için uğraşıyorum diyor ama ufak oğlum babasını özledi sürekli baba baba diye ağlıyor gel diyor acayip üzülüyorum hastane randevum geldi eşim yok hayat harika. Kafamda şüpheler oluştu niye böyle oldu bilmiyorum diyorum kaç gündür kim için oralarda ne oluyor
Ahh ahh işte varya yedi ömrümü yedi hala doymadı Yani şuan zaten dükkan bakma imkanı yok ki İstanbul olmuş kutuplar nerdeyse bu erkek milleti cidden anlaşılması güç türler
Eşim burda güvenlikti ama normal güvenlikler gibi az maaş almıyordu daha yüksek maaşları vardı çünkü yarı özel yarı devlet işiydi ayda sadece 10 gün çalışıyordu 24 saat ve oturduğu yerde çoğunlukla masa başındaydı çok memnundu ama ne olduysa Aralık ayında İstanbul'a gitti biraz hava alayım gezeyim diye üç gün kaldı geldi sonra başladı buradan gideceğim İstanbul'da yeni bir hayat kuracağım burda bişey yapamam çocuklarıma iyi bir gelecek kuramam diye. Çok eskidende gidelim derdi ama atağa kalkmazdı sadece gideceğiz derdi bir süre sonra yok be ne gitmesi benim işim gayet kolay burda biz rahat yaşarız derdi ama Aralık'ta İstanbul'a gitti ondan beri adam delirdi gidecem diye ondan kafamda şüpheler oluştu diyorum niye birisi mi var orada neden bu kadar ısrarla gitmek istiyor çünkü normalde benle konuşmadan birşeylere karar vermezdi bu defa bambaşka bir ısrar istek var onda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Üstüne bide bu bebek hiç yok gibi yani bir kıpırtı bişey duymuyorum normalde çünkü diğer üç oğlumda da iki ay olmadan kalp atışı gibi kıpırtılar olurdu bunda hiçbir şey yok doktora gitmem lazım eşim o zamana gelemeyecek küçük oğlumu bırakacak yerim yok
Okudukça kendin qibi dusundürdün benide kuşum. Arkadaş peşine düşenlerin sonu hiç hayrla bitmiyor müqe anlida qörüyrum korkuyorum ben. Şu dewr kolay kolay kimseyi sıfırdan baslatmaz İstanbul da qelecek kurmak cocuk yetiştirmek çok zor benim açımdan. İnsaAllah hawa şartları dolayısıyla qelemiyodur, qelirde kaldıqi ise dewam eder İnsaAllah
Okudukça kendin qibi dusundürdün benide kuşum. Arkadaş peşine düşenlerin sonu hiç hayrla bitmiyor müqe anlida qörüyrum korkuyorum ben. Şu dewr kolay kolay kimseyi sıfırdan baslatmaz İstanbul da qelecek kurmak cocuk yetiştirmek çok zor benim açımdan. İnsaAllah hawa şartları dolayısıyla qelemiyodur, qelirde kaldıqi ise dewam eder İnsaAllah