Eşimin ailesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Eşimin ailesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,639 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin ailesi
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
A

A.....

Guest
Ay takacak ne var kuzum düşünme bile herkes konuşur eşin yanında olsun varsın dünya arkandan konuşsun sallama ailene odaklan 🥰

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Sabh yazarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dediğim gbi eskiler çektikleri için istiyorlar ki bizim gelinler de çeksin ama nesil o nesil olmadıklarını bildikleri için farklı yollardan deniyorlar ama sert kayaya carpmisalr 😀😀
Bacım bazen eski kadınlar kaynanalar çektiriyorlardi

Sabret canm onları gözün görmemeye çalışsın eşinin sana olan düşkünlüğünu gördükleri için bu şekilde davranıyorlar istiyorlar ki senden fazla onlarla ilgilensinler ama bilmedikleri birşey var tamam onlar ailesi ola bilir ama artık sen onun esisin seni baba ocağından emanet alıp ailesi yapıyor ufaklikta var önceliği zaten senin onlarda bunu cekemiyor boşver sen eşinle olan mutluluğunu düşün kiskannan her zaman kıskanır senin arkanda dağ gbi eşin olduktan sonra sırtın yere gelmez meraketme canım 💯
Eşimde oyle pek arkamda değil işte annesi ne derse ona inanıyor ben konuşunca susturuyor annesi ile birlik oluyor biz ayrı eve çıkmadan eşimin kafası aymiycak Allah nasip etsin bize inşallah dua edin kızlar bana hamilelerin duası kabul olur 🙏🏻🤲🏻

Aynen kadın utanmasa benle hamile kalacak
Elinden gelse yapar merak etme 🤣

Son düzenleme:

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Eşimde oyle pek arkamda değil işte annesi ne derse ona inanıyor ben konuşunca susturuyor annesi ile birlik oluyor biz ayrı eve çıkmadan eşimin kafası aymiycak Allah nasip etsin bize inşallah dua edin kızlar bana hamilelerin duası kabul olur 🙏🏻🤲🏻

Bizde birdik bir oturmak inan çok zor kendi evime çıktım da en azından bir nebze olsa rahatladım bende rabbim sanada tez zamanda bir ev nasip eder de ayrı eve çıkarsınız

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah çıkarlar ayrı ev gibi varmı eşofmanla geziyorum başim açık geziyorum istediğim saat kalkıyorum
Bende bir otururken tesettürlü olduğum için uzun kollu uzun tunikler giyiniyordum gece açık yatsan bile tuvalete kalkarken üstüme mutlaka o uykuyla birşeyler giyiniyordum şimdi kendi evim bir acildin papatya çiçeği gbi 😀😀 fazla uzağa gidemedim bir üst kata kdar cika bildim inan o bile sorun istiyorlar ki sürekli onlarla olalim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Ben
Bende bir otururken tesettürlü olduğum için uzun kollu uzun tunikler giyiniyordum gece açık yatsan bile tuvalete kalkarken üstüme mutlaka o uykuyla birşeyler giyiniyordum şimdi kendi evim bir acildin papatya çiçeği gbi 😀😀 fazla uzağa gidemedim bir üst kata kdar cika bildim inan o bile sorun istiyorlar ki sürekli onlarla olalim
ikide 10dk uzaklıkta ama hamileyim diye gitmiyorum

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Allah'tan bir ara kavga ciktida şuan çok yüz bulup da sürekli aşağı gel diyemiyorlar yoksa iki günde bir her akşam onlar bizdeydi her günde ben aşağıda hamilelik bizimkiler için hamilelik normal birşey onlarda gebelik geçirdi biz nazliymisiz
Heç kusura bakmasınlar hamileyim uzanıyorum midem bulanıyor karnım çıkmış herzaman oraya gidemeyiz

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Heç kusura bakmasınlar hamileyim uzanıyorum midem bulanıyor karnım çıkmış herzaman oraya gidemeyiz
Ben işte elimde poşet mecbur gidiyordum birde iş yapıyordum ama bir olaydan eşim falan bir kavga çıktı ondan sonra uzun süre hiç konuşmadım eşim de konuş diyemedi şimdi şimdi öyle arada görünce konuşuyoruz daha ilk zamanki gbi asla yüz vermem anladım ki ne zamn yüz verip samimi olsam astarini istediler

Tüm sayfalar yüklendi.