Eşimin ailesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan Eşimin ailesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,673 kez görüntülenmiş, 60 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin ailesi
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Eski sevgilileri ne alaka Allah'ım yarabbim ne cins insanlar ya🤦‍♀️ hiç takma canım muhatap olma elinden geldikçe. Eşinle aran iyiyse ailesi yüzünden hiç moralini bozma. Adam seviyor seni, koruyor onlara karşı belli. İstiyor olsa senden öncekiler olurdu zaten yanında ama sen varsın bırak kim ne derse desin
Kıskanıyorlar zaten hepsi beni görümcem kocasiyla öyle kendisini insan yerine koymuyor eltilerim desen onlar daha kötü haldeler yani öyle insanlar dahada beter olsunlar eski eskide kaldi herkes gencliginde ne yapysa yaptı zaten

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kıskanıyorlar zaten hepsi beni görümcem kocasiyla öyle kendisini insan yerine koymuyor eltilerim desen onlar daha kötü haldeler yani öyle insanlar dahada beter olsunlar eski eskide kaldi herkes gencliginde ne yapysa yaptı zaten
Biliyorsun canım işte fesatlıktan yaptıklarını bile bile neden canını sıkıyorsun boşver takma bile kafana hiç

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
O
Hamilelikte işte hersey tavan yaptı hicbiseye tahammül edemiyorum heleki böyle salak saçma seylere zamanında alırken oğlunuza körmüydünüz şimdi neden böyle şeyler konusuyosuniz durmadan eski sevgililerinin lafini açıyorlar bilmem ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Haklısınız ama işte insan dayanamiyor
O eski sevgili muhabbetine kimse tahammül edemez eşin bunları duymuyor mu o versin tepki

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce
Valla canim bu konuda sen mesafeni tavrını koy herkes yerini ve haddini bilecek en çok destekçin bu durumlarda esin olmalı esin seni ezdirmiyosa kimseye cekemediklerinden öyle diyorlar benim de basimdan zamanı nda çok geçti böyle şeyler ama o zamanlar eşim destekcim olmadi daha da onların tarafında oldu şimdi kimin ne olduğunu anladığı için bana öte git deseler hemen lafini soyluyo geç oldu ama oldu yani 😊

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Duysa zaten inan bana hiçbirisi için iyi olmaz sabrediyorum bakalım nereye kadar edecem ama dayanamadığım zaman kendileri için çok kötü olacak
Sbrede ede bildiğin kdar sabret canm baktın olmuyor sen şikayet etmis gbi olma ama eşinin duymasını bir şekilde sağla o gereken cevabı verir sen sikyet edersen bu sefer onlar eşini falan doldurmaya kalkışır olaylar farklı yere cekilmesin

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Valla canim bu konuda sen mesafeni tavrını koy herkes yerini ve haddini bilecek en çok destekçin bu durumlarda esin olmalı esin seni ezdirmiyosa kimseye cekemediklerinden öyle diyorlar benim de basimdan zamanı nda çok geçti böyle şeyler ama o zamanlar eşim destekcim olmadi daha da onların tarafında oldu şimdi kimin ne olduğunu anladığı için bana öte git deseler hemen lafini soyluyo geç oldu ama oldu yani 😊
Şükür ilk günden beri hep beni korur kollar onlara karşı çünkü okadar cazgırlar ki allahtan ayrı şehirlerde oturuyoruz düşün ancak 6 ayda bir yada senede bir gittimiz halde böyleler bide ayni evde aynı şehirde allah korusun uzak etsin

Ayse53

Kayıtlı Üye
rank
Şükür ilk günden beri hep beni korur kollar onlara karşı çünkü okadar cazgırlar ki allahtan ayrı şehirlerde oturuyoruz düşün ancak 6 ayda bir yada senede bir gittimiz halde böyleler bide ayni evde aynı şehirde allah korusun uzak etsin
Birde benm hayatım gbi olsa hayatın emin ol şuan ki konuna takılmaz şükür ederdin canm sabret eşin var en azından

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Görümcemle kayinvalidemi dedikodumu yaparken duydum 😭kocam benim karım iyi dediği için beni hiç ezdirmedigi için eltimden dolayı benim karım sizin iki gelininizdende daha iyi her konuda falan dedi beni ezdirmiyor asla kimseye karşı bizde carsiya çıktık geri geldigimde arkamdan Görümcem kayinvalideme kendi karısına bakmiyo hamile olduda biraz yüzüne nur geldi falan diyodu. Moralim çok bozuk 7.ayimdayim napmaliyim sizce
Benimde aynı dedikodumu yapıyorlar diyorum niye yapıyorsunuz yok sen yanlış duydun diyorlar ben sinir evi ayırdım rahat ettim

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Aman bişver canm görümce elti kaynana için kızmana üzülmene değmez eşinin arkanda durması eeni ezdirmemesi çok hoş 👏

Tüm sayfalar yüklendi.