Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizinki sevgisizlik ilgisizlik degil biraz çekişmeli halen sevgililk psikolojisi benim dediğim olsun benim borum ötsün davası şimdi emin oldum çok fazla zaman geçirmediginiz içinde inada bindirmiş gidiyorsun ama o yapıyorsa da sen artık yapma bebeğini düşün bişeyleri paylaşıp mutlu olmak varken inada bindirme
Kaç sene sonra hamile kalmak istedim bu defa güzel geçer diye fakat yanılmışım yine.ilk hamileliğimde kavga gürültü şiddetli gecimsizlikle geçmişti,şimdi yine aynı.cok basit bir sebebten kaç gündür küsüz esimle,sürekli ağlama modundayim umrunda bile değil.ne gönül almayı biliyo ne hamile olmam umrunda.butun hırsımi sigaradan alıyorum ona da ayrı üzülüyorum.cok mutsuzum ya
Sürekli ağlarsan yaklasmazlar ilgilenme kendine bir hobi edin mesala kitap oku eşin yanında olduğu zmn çok iyi geliyor eşin evdeyken yakın durma uzaklaşmak her zmn iyi gelir kendi gelecektir yanına umursamiyormus gibi davran