Sorum var Eşimin umursamazligi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sedanurdikcal tarafından oluşturulan Eşimin umursamazligi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,288 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin umursamazligi
Konbuyu başlatan sedanurdikcal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Malesef öyle ama koydeyim taksi bile gelmiyo köye öyle beni götür diyebileceğim kimsede yok keşke herşey dışardan bakildigi kadar kolay olsa iki tane daha çocuğum var iki ve yedi yaşlarında biri okula gidiyor bu halde okula götürüyorum hem karnimdakiyle hemde kucagimdakiyle eşim bunu bile gormuyo onlar için dik durmaya çalışıyorum zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Var ama çok erken gidiyo oğlumu okula götürmem gerketigi için yetisemiyorum biliyorum birgunde gitmesin diyceksiniz okula ama hastaneye gitsem hangi biriyle ilgilencem bende şaşdim kaldım gerçekten çocuklarım bile gözümün içine bakiyo rahatsız olduğum zaman ama o bunu farketmiyo az önce ağlıyorum oğlum geldi anne niye ağlıyorsun dedi bende soğan doğradım dedim gitti eşime söyledi annem agliyo baba dedi sesini bile çıkartmadı
Beyinsiz nefret ediyorum böyle kocalardan bizde böylelerine evlat veriyoruz işte rabbim bizleri cennetlik eylesin çok zor hayatlarımız oluyo kocalar sayesinde😔

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar biliyorum alakasız bj konu ama biraz dertleşmek istedim açıkçası belki hatırlarsınız yine yazmıştım plesenta previa var diye doktor en kısa zamanda gel tekrar bakalım dedi belki yukarı cikacagini söyledi konu bu değil aslında doktorumun böyle soyledigini tehlikeli hal alabilecegini bilesoyledigi halde eşim pek umursamadı hatta en azından nezaman gideceksin diye bile sormadı ben köyde yasiyroum mecburen en yakın yer olan ilçeye gitmek zorundayim ve benimde eşim götürmek zorunda ne zaman konusunu açsam hiç umursamadigini farkettim açıkcasi konuyla alakası yok ama biraz dertleşmek istedim iki hafta oldu sormuyo bile ağrın varmı falan diye doktorum bana eğer yukarı çıkmazsa ağrı yapacağını söyledi çıktımı cikmadimi bilmiyorum ama ağrım gercekten var bunuda goruyo ben de ne yalan söyleyip ne gitmek istiyorum nede eşimle konuşmak burda çocuğumun sağlığı söz konusu biliyorum inatlasmanin bı anlami yok ne yapmam gerekiyo kizlar bana akıl verin lütfen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aslında mesele inatlasmak değil umursamamasi insanın canını yakiyo
Biraz emri vaki yap canım randevu al yarın doktor ravdevum var de ve hazırlan onun isteğine bırakma keyfini bekleme söz konusu bebeğin ve senin sağlığın

sedanurdikcal

Kayıtlı Üye
rank
Spiral bir işe yaramıyor herkes spiralle hamile kalıyor güvenilecek bir şey değil, prezervatif olsun hap olsun ondan iyi
Ben doğumdan sonra aşırı bı şekilde kilo kaybediyorum ve spiral tutunamiyomus galiba bilmiyorum ki eşimde hayatta almazda kullanmazda prezervatifi spirale bile razı değildi o zamanlar durumumuz çok iyi olmadığı için mecburen taktırmak zorunda kalmıştık ama canı veren rabbim rizkinida beraber veriyo

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ben doğumdan sonra aşırı bı şekilde kilo kaybediyorum ve spiral tutunamiyomus galiba bilmiyorum ki eşimde hayatta almazda kullanmazda prezervatifi spirale bile razı değildi o zamanlar durumumuz çok iyi olmadığı için mecburen taktırmak zorunda kalmıştık ama canı veren rabbim rizkinida beraber veriyo
Önemli olan sadece karın doyurmak değil ki ruhumuzu da doyurmak lazım.Biz de bu hayata bir kere geldik.Doğum olsun bakması olsun kolay değil azıcık da zevklerinden ödün versinler zaten bedavadan baba oluyorlar kesilen biz, emziren biz bakan biz.Benim bir tane kızım var başka da düşünmüyorum bencilce olabilir ama doğuran taşıyan bakan benim eşim bana karışamaz.Allah nasip ederse büyütüp onunla şehir şehir tur tur gezicem tozucam nereyi görmek isterse götüreceğim ne isterse yapacağım inşallah 🙏🏼

Tüm sayfalar yüklendi.