Sorum var Gebelikte geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sev M❤️S da tarafından oluşturulan Gebelikte geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 145 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu
Konbuyu başlatan Sev M❤️S da
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Evet gebeliğimde kullanmıştım sağlık ocağına gidip ilacın ismini söylersen yardımcı olur brn fitil kullanamadığım için hap şeklindr istemiştim hap şeklinde de veriyolar

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun 🌹🌹 evet sağlık ocağıda yazar da hani bu ikinci kez oluyor ilaç kullandığım o yüzden kadın doğum doktoruma soylim dedim inşallah geçer bazi kişilerde duyuyorum erken doğum a yol acma ihtimali olabiliyor diye benim bebisimin suyu birazcık fazla bu enfeksiyon da olunca ister istemez aklıma düşüyor inanin 24 +2 günlük leke yok afedersiniz sariyla açık yeşil arasında bir akıntı var 😓😓
Canım idrar yolu olduğunu tahlille mi söylediler vajinal enfeksiyon olabilir akıntın varsa smear testi yapıp bakıyorlar onun ilacı ayrı oluyor

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Canım idrar yolu olduğunu tahlille mi söylediler vajinal enfeksiyon olabilir akıntın varsa smear testi yapıp bakıyorlar onun ilacı ayrı oluyor
Bi sefer ağrım vardı acile gittim ordan idrar yolu enfeksiyonu var dedi üç fitil bir tane toz ilaç verdiler o iyi gelmişti geçmişti geçende yine oldu bu sefer perinatoloji ye gitmiştim o da hem idrar istedi hemde kültür testi idrar yolu enfeksiyonu çıktı bir antibiyotik yazdı bi fitil yazdı bu seferki ilac hiç işe yaramadı evet akıntım var

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar