Eşimin vordum duymadığı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ahsen asel tarafından oluşturulan Eşimin vordum duymadığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,639 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşimin vordum duymadığı
Konbuyu başlatan Ahsen asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ömerali👨👩👧👦 ecrin

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Okadar parasi war ha bire taşımaya para wereceqine ew alsin ya
Bak buda çok mantıkllı emlakçıya kaporaya verdiği paralarla ev alır be insan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben vanda oturuyorum 5sinci kat kira 900 ve okadar ferahki merkez şuan gideceğim evde 1600 nakliye 5 diyerlerini saymiyorum bile
Ne iş yapıyor senin bu kocan

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bak buda çok mantıkllı emlakçıya kaporaya verdiği paralarla ev alır be insan

Ne iş yapıyor senin bu kocan
Ee yani bu konuda hiç anlam weremedim ben. Parayı car curt etmek kolay deqil heleki böyle bi dewrde yaq olmuş 80tl 😬🙄 5 çocuk demek qunluk 5 ekmek demek. Çocukların qeleceqi rızkı. Düşün düşün hiç mantık bulamadım

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ee yani bu konuda hiç anlam weremedim ben. Parayı car curt etmek kolay deqil heleki böyle bi dewrde yaq olmuş 80tl 😬🙄 5 çocuk demek qunluk 5 ekmek demek. Çocukların qeleceqi rızkı. Düşün düşün hiç mantık bulamadım
Dün bime gittim 4 parça şeye 100 lira verdim çıktım devir tasaeruf devri adam ha bire ev değiştiriyor

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Şeytan diyor al başını git 5 çocuğum var ona yanıyorum sabah gider Akşam gelir kendi işi ona sorsam akşama kadar çalışıyorum der anca geziyor anca geziyor bir şey lazım oldu mu çocuklar rahatsız oldu mu işim var der Dükkanı arıyorum gitmiş kaynanam da çay içmeye gel de delirme
Kuzum buna koca denmez ya bu bildin öküz Allah hidayet versin

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şeytan diyor al başını git 5 çocuğum var ona yanıyorum sabah gider Akşam gelir kendi işi ona sorsam akşama kadar çalışıyorum der anca geziyor anca geziyor bir şey lazım oldu mu çocuklar rahatsız oldu mu işim var der Dükkanı arıyorum gitmiş kaynanam da çay içmeye gel de delirme
Böylelerini bir cukur accan içine de atcan ki cikamasin diri diri gomcen biri de benim esimse yani güvenlik görevlisi çalıştığı yer 2 aya 1 anca maaş veriyo kesilen faturalar borçlar derken doğru düzgün erzak aldığımız bile yok başka ise baktığı da yok 3 çocuk 4 uncu gelecek nasip se 9 gün kaldı doğuma ikisi kızların okula gidiyo onların masrafları derken yetismiyo düzenli maaş alsa böyle perişan olmayacaz ama iki aya bir alinca da birikiyo borçlar RABBIM yardımcımız olsun hepimizinde

Ya bacım böyle bir insandan nasıl 5 çocuk yapa bildin ?
İlk olur 2ci olur bilmem kazara olur 3cü. 5 ne ya? Bu kadar vurdum duymaz adama 5 çocuk neden cerdin yazık deyilmi bacım sana . Çocuk bakmak da zor. Böyle adamla geçinmekde zor. Yazık vallla bendende kötüymüş durumun. ALLAH SANA SABIR VERSİN

Ahsen asel

Kayıtlı Üye
rank
Ya bacım böyle bir insandan nasıl 5 çocuk yapa bildin ?
İlk olur 2ci olur bilmem kazara olur 3cü. 5 ne ya? Bu kadar vurdum duymaz adama 5 çocuk neden cerdin yazık deyilmi bacım sana . Çocuk bakmak da zor. Böyle adamla geçinmekde zor. Yazık vallla bendende kötüymüş durumun. ALLAH SANA SABIR VERSİN
Aynen hiç sormayın değişir diye diye bu noktaya kadar geldim 18 yaşında evlendim şuan 27 yaşında 5 çocuk annesiyim artık kapattım çocuk istesemde olmayacak

Bu nedir ya ne biçim insan 5 çocuk her an evde olan bir anne 5 çocuğun hangisine yetişsin insan biraz destek olur be

Ona lafta anlatamazsın anacım bi kulaktan girer bi kulaktan çıkar kaç yıllık evlisiniz siz
10 yıllık

Tüm sayfalar yüklendi.