Eşiniz aynısını yapsa tavrınız ne olurdu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülnihal tarafından oluşturulan Eşiniz aynısını yapsa tavrınız ne olurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,271 kez görüntülenmiş, 114 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eşiniz aynısını yapsa tavrınız ne olurdu
Konbuyu başlatan Gülnihal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülnihal

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim başıma da geldi maalesef kuzum annemle birlikte bende sürekli felak nas okuyarak kurtuldum çok şükür. Yaşamayan bilmiyor maalesef İslam'ın herşeyini biliyorum sananlarda çok yanlış biliyor arkadaş gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sürekli felak nas oku kuzum onlar büyüye, nazara birebir. Benim nişanla nikah arası da 10 gün 😅 Büyü yapanlar dinini satan insanlar ve maalesef ki sürekli dinden imandan bahseden insanlar yapıyor bunları. Benimde kaynanamgil yapmışlardı ama dışardan baksan herkes sofi dinine imanına bağlı insanlar olarak biliyor hickimse kimsenin içini bilmiyor. Büyü bozan şunu yapan bunu yapan hocalara gitmeyin normal cami kocasına bile gitseniz o okur eşini. Hatta eşine sende büyü var gel okutalım deme ailemizin saadeti, mutluluğu, nazarı için gel cami hocasına gidelim bizi bi okusun yuvamız daha çok huzurlu olsun de

Kuzum yalnız beni çarşafa sokmaya çalışan insanlar bırak çarşafı pardesü bile giymiyor kadın 65-70 yaşında balık etek giyiyor. İnsanlar beni güzel diye övdükçe onlarda çarşafa sokmaya çalıştı. İlk kapandığımda insan daha çok heveslendirmek için başörtüsü yakışmış güzel olmuş demesi veya birkaç tane yazma alması gerek lakin bunlar bana inat ettirdi
Aynen kuzum bende Felak ve nas süresini normal okurudm bile içtiğim suya okuyup üflerdim öyle öyle toparladım yani kendim deki değişikligi ilk ben farketmistim zaten sonra herkes Farketti Allah'q şükür şuan çok iyiyim rüyalarıma bile girerdi düşün büyü yapıldığı 🤦🏻‍♀️ rabbim seytanlasmis insanlardan hepimizi korusun ilk oncede evlatlarımızı 🤲🏻

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aynen kuzum bende Felak ve nas süresini normal okurudm bile içtiğim suya okuyup üflerdim öyle öyle toparladım yani kendim deki değişikligi ilk ben farketmistim zaten sonra herkes Farketti Allah'q şükür şuan çok iyiyim rüyalarıma bile girerdi düşün büyü yapıldığı 🤦🏻‍♀️ rabbim seytanlasmis insanlardan hepimizi korusun ilk oncede evlatlarımızı 🤲🏻
Amiinn inşallah kuzum çok şükür kurtulmuşsun ben az daha delirecektim. Gerçekten çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın. Onu yapan insanlarıda kahretsin inşallah. Allah'tan başka kimsemiz yok her ne olursa olsun ona sığınacağız🙏🏻

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Amiinn inşallah kuzum çok şükür kurtulmuşsun ben az daha delirecektim. Gerçekten çok zor bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın. Onu yapan insanlarıda kahretsin inşallah. Allah'tan başka kimsemiz yok her ne olursa olsun ona sığınacağız🙏🏻
Benim tek anlamadığım ayetlerde bile büyü yada sihir uapilan kişi ondan tek Felak ve nas suresi okuyarak kurtulur yazısı varken nasıl büyü yok diyebiliyorlar 🤔

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Benim tek anlamadığım ayetlerde bile büyü yada sihir uapilan kişi ondan tek Felak ve nas suresi okuyarak kurtulur yazısı varken nasıl büyü yok diyebiliyorlar 🤔
Kuzum araştırmayan, işine geldiği gibi inanan, sadece duyumlarıyla yada gördükleriyle dini yaşamaya çalışan, doğruları söyleyince kendi bildikleri doğruymuş gibi kabullenen insanlar maalesef ki uğraşılacak gibi değiller. Biz ne dersek diyelim örneklerle yola çıkalım hepsi boş. Bu devirde çoğu insan böyle maalesef. Kıyamet sahte müslümanların üzerine kopacak diye boşuna demiyorlar milletimizin tek sorunu araştırmamak, okumamak. Haberlerden veya olanlardan görüldüğü üzere artık dine önem veren yada dini gerçekten yaşayan insan iki elin parmağını geçmez

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum araştırmayan, işine geldiği gibi inanan, sadece duyumlarıyla yada gördükleriyle dini yaşamaya çalışan, doğruları söyleyince kendi bildikleri doğruymuş gibi kabullenen insanlar maalesef ki uğraşılacak gibi değiller. Biz ne dersek diyelim örneklerle yola çıkalım hepsi boş. Bu devirde çoğu insan böyle maalesef. Kıyamet sahte müslümanların üzerine kopacak diye boşuna demiyorlar milletimizin tek sorunu araştırmamak, okumamak. Haberlerden veya olanlardan görüldüğü üzere artık dine önem veren yada dini gerçekten yaşayan insan iki elin parmağını geçmez
Ne yazıkki canım büyü var muska var hacı hocadan çare aramayı kabul etmiyorum bende ama dualar var bunlardan korunmak ve kurtulmak icin

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Orası öyle kuzum zaten Peygamber efendimize (s.a.v)bile büyü yapıldığı zaman Cebrail aleyhisselam onun için Felak ve nas süresi getirilmiş ve Cebrail aleyhisselam her bir ayeti okudukça bir düğüm çözülmüş ve öyle bağdan kurtulmuş peygamberimiz (s.a.v)

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ne yazıkki canım büyü var muska var hacı hocadan çare aramayı kabul etmiyorum bende ama dualar var bunlardan korunmak ve kurtulmak icin
Aynen öyle kuzum para karşılığı bişey yapmaya çalışan hacı hocaya bende karşıyım. Cami hocaları var yada en güzeli elimizde Kur'an'ı Kerim var Rabbim hepimizi korusun böyle şeylerden 🙏🏻

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle kuzum para karşılığı bişey yapmaya çalışan hacı hocaya bende karşıyım. Cami hocaları var yada en güzeli elimizde Kur'an'ı Kerim var Rabbim hepimizi korusun böyle şeylerden 🙏🏻
Artık açılan bazı postlarda din ile alakalı yazı olunca ayetlerle cevap verecem 😅 o zaman belki bir nevi olsun inandırabiliriz insanları

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Orası öyle kuzum zaten Peygamber efendimize (s.a.v)bile büyü yapıldığı zaman Cebrail aleyhisselam onun için Felak ve nas süresi getirilmiş ve Cebrail aleyhisselam her bir ayeti okudukça bir düğüm çözülmüş ve öyle bağdan kurtulmuş peygamberimiz (s.a.v)
Maşallah sana çok güzel şeyler biliyorsun seninle konuşunca gerçekten çok mutlu oluyorum🙏🏻

Artık açılan bazı postlarda din ile alakalı yazı olunca ayetlerle cevap verecem 😅 o zaman belki bir nevi olsun inandırabiliriz insanları
Yok kız inanmazlar yine onların dinleri başka kafaları ne derse o 😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Maşallah sana çok güzel şeyler biliyorsun seninle konuşunca gerçekten çok mutlu oluyorum🙏🏻
😘 Canımsın kuzum aynı şekilde bende öyle oluyorum hem öğreniyorum hem gülüyorum iyi ki varsın canım 😘❤️

Değişik bir samimet yakaladım seninle❤️

Yok kız inanmazlar yine onların dinleri başka kafaları ne derse o 😅
Allah'ın ayeti güzelim inanıp inanmamak onlara kalmış bir şey ben yazarım benden sorumluluk çıkar gerisi rabbim ile onların arasında 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.