Eşinizle aranız nasıl kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Husnıyeeee tarafından oluşturulan Eşinizle aranız nasıl kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,296 kez görüntülenmiş, 142 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Eşinizle aranız nasıl kızlar
Konbuyu başlatan Husnıyeeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ama ben 1 senelik evliyim 🙁 sen 6 senedir rabbim daha uzun ömürler versin 😇 acaba benim yaşım 23 olduğu için mi bu kadar istekli oluyorum kanım mı kaynıyor yani ondan mi böyleyim sence
Ben 22 yasinda evlendim senin istekli olman nirmal ve guzel
Ama ben 1 senelik evliyim 🙁 sen 6 senedir rabbim daha uzun ömürler versin 😇 acaba benim yaşım 23 olduğu için mi bu kadar istekli oluyorum kanım mı kaynıyor yani ondan mi böyleyim sence
Ben 22 yasin da evlendim senin istekli ve olman gayet guzel ve normal olmasi gerektigi gibisin .ama ben normal degil 6 senede insan hicmi isinmaz evliligimiz cok sorunlu basladi istemedigimsekilde evlendik daha ilk gece sıkıntili gecti cok ondan sonra bir turlu isinamadim esime isinsaydim o olayada isinirdim sen canini sikma duzelir insallah 35 yas sendromu olabilir esinde 🤗

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Bnm kuzenimin eşi de öyleydi canm hani birlikte olmak istemiyordu kuzenim diyodu bn yanaşmazsam yanaşmazdi en son doktora gidelim demişti kabul etmemişti zorla gtrmustu nasıl desem ki sana şimdi kadınlara karşı bsy hissetmediğini söylemişti özür dilerim bunu söylediğim için gerçekten canım ama böyle bsy Allah korusun olmuş olabilir varsa da tedavi ile düzelir 😔
Valla kendi bilir canım o zaman konuşuruz bizde oturup daha detaylı o beni kaybeder benim kızımdan başka kaybetcek bişeyim yok korkum da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 22 yasinda evlendim senin istekli olman nirmal ve guzel

Ben 22 yasin da evlendim senin istekli ve olman gayet guzel ve normal olmasi gerektigi gibisin .ama ben normal degil 6 senede insan hicmi isinmaz evliligimiz cok sorunlu basladi istemedigimsekilde evlendik daha ilk gece sıkıntili gecti cok ondan sonra bir turlu isinamadim esime isinsaydim o olayada isinirdim sen canini sikma duzelir insallah 35 yas sendromu olabilir esinde 🤗
Onun ben 35 sendoruma s… affedersin de böyle sendrom olmaz abla ya beni dövse bu kadar canım acımaz zoruma gitmez 🙁
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canim benim bence tekrar konusmayi denemelisin büyük bir problem bu evliklikte ki en zor konu fazlası da problem oluyo hiç olmamasida konusmalisin canim
Evet canım kesinlikle haklısın 🙁

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Fındıklarim benim cinsiyeti ne zaman belli olacak kuşum😍😍
4 gün sonra randevumuz var ikili test için o zaman gösterirse gösterir göstermezse bekleyeceğiz artık kuzum 🤭😅

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Cinsiyet deyince kendim aklıma geliyor 27 haftaya kadar erkekti sonra kız dediler 😂😂😂 herşey mavi birkaç parça pembe aldım
İşte ondan bende korkuyorum cinsiyeti belli olsada ara renkler alıcam. Artık doğduktan sonra cinsiyetine göre alırım garantilemiş olurum o zaman 😅

Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Hiç deme dogdu doktora dedim hemen bana gösterin 😂😂😂
Bende anneme doğana kadar göstermemişim. Doğarken bacaklarım yapışmış göbeğimin ordan işemiş gibi görünmüşüm gözün aydın oğlun oldu demişler annem hani demiş kadın 50 kere özür dilemiş kız diye😂😂😂 İnşallah bu konuda bana çekmez 😅

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Eşimle akşam tartıştık kaynanam sürekli herşeyin yerini değistiriyo bıktım usandım bende eşime yuklendim hastasınız aylece temizlik konusunda diye oda kaynanamı tarafında umrumda degil

Didem

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Çok zor bi durum gerckten cogu ınsanın yasadgı durumlar bunlar kımı ıcıne atar kımıde paylaşarak rahatlar. Bı kere ınstgrmda bı kadın anlatyordu evlenmştı esı erkeklerdn hoşlnyordu böyle şeylerle de cok karşlaşyrz. Suan anlattn da normal bı durum degl bıde bazı ınsnlar var mesela eslerıyle tatmn olmazlar başka seylerden ızlemekten haz duyarlar. Gerckten erkekler cok tuhaf anlamaya çalşmyosn bı surden sonra

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum oldu 47 48 gün oldu hemen hemen kendimi çok yoklukta hisseddiyorum. Benim yaşım 23 eşim 35 yaşında ilk kızımız, çocuktan dolayı vakit bile ayıramaz olduk birbirimize gerçi çocuk yokken de benim eşim biraz kendini çekiyordu, ben isteyince birlikte oluyorduk oda söylene söylene evleneli daha 1 sene oldu toplasan 20 kere birlikteliğimiz yok evlenir evlenmez hamile kaldım, hamilelik sürecim de korktu benimle birlikte olmaya herşeye tamam dedim ama doğum oldu herşey aynı artık birlikte bile olmak istemiyorum sevilmek istiyorum, dokunulmak istiyorum. Yani sonuçta eşim, eşime diyorum sadece dinliyor sorunumu anlatıyorum bende kadınım dokunulmak sevilmek istiyorum diyorum tamam birlikte olmayalım ama cilveleş benimle en azında ben ona da razıyım ama malesef ki öyle bişey de yok bende çok yoruldum artık ona bişeyler anlatmaktan kendimi 30 yaşında dul bi kadın hisseddiyorum. morelim çok bozuluyor bazen cidden çocuğum da alıp gitmek istiyorum bu evden de ondan da çocuğu bile hakettiğini düşünmüyorum. Eşime sorsan eşim yediğim içtiğin önünde her istediğin oluyor kafasında ben ana baba evindeyken de yediğim içtiğim benim önümdeydi daha rahattım hatta eve girmezdim gezmekten evlendim çocuk oldu adam yüzümüze bakmıyor. Kusura bakmayın kızlar biliyorum diyeceksiniz ki senin özel hayatından bizene ama kimseye anlatamıyorum o kadar doluyum ki herşey üstüme geliyor, dertleşmek istedim sadece 🥲
Canım bende az önce tartıştım herifle ufaklık yedi aylık oldu 4 ay oldu annemlere gitmedim gidicem diyorum olmaz çocuklar hastalanır diyor hastalanırsanız eve gelmeyin dedi ona kalsa HEP başında durucam bıktım valla herseferinde aynı şeyi yapıyor bir kaşık suda boğasım var şu adamı senin konunla alakasız oldu ama kusura bakma canım bu erkeklerin hepsinin köküne kibrit suyu evlatlarımız ayrı😔😔😔

Tüm sayfalar yüklendi.