Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı 😌 herşey içinde olan eskiii gunlerr
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 545 7 Nisan 2024 #1 Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr
Ç Çağnurrr20 💜 Ecrin Vera'm🐣 💜 Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 2,203 7 Nisan 2024 #2 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Yani iste cnm özlediğim kısımlar özlemediğim nefret duyduğum kısımlar var
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Yani iste cnm özlediğim kısımlar özlemediğim nefret duyduğum kısımlar var
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 545 7 Nisan 2024 #3 Çağnurrr20' Alıntı: Yani iste cnm özlediğim kısımlar özlemediğim nefret duyduğum kısımlar var Genişletmek için tıkla ... Aynen orası zaten öyle iyi eski anılar bide hiç aklımıza gel.ek istemeyen anilr
Çağnurrr20' Alıntı: Yani iste cnm özlediğim kısımlar özlemediğim nefret duyduğum kısımlar var Genişletmek için tıkla ... Aynen orası zaten öyle iyi eski anılar bide hiç aklımıza gel.ek istemeyen anilr
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 7 Nisan 2024 #4 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı hiç cnm ya kader mi diyelim hayat mı diyelim işte kalan kaldı olan oldu aman eski günler deyince dertlendim
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı hiç cnm ya kader mi diyelim hayat mı diyelim işte kalan kaldı olan oldu aman eski günler deyince dertlendim
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿 Kayıtlı Üye Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 545 7 Nisan 2024 #5 Rukiye27' Alıntı: Olmaz mı hiç cnm ya kader mi diyelim hayat mı diyelim işte kalan kaldı olan oldu aman eski günler deyince dertlendim Genişletmek için tıkla ... Aynen canım ya bazen geliyor aklımıza
Rukiye27' Alıntı: Olmaz mı hiç cnm ya kader mi diyelim hayat mı diyelim işte kalan kaldı olan oldu aman eski günler deyince dertlendim Genişletmek için tıkla ... Aynen canım ya bazen geliyor aklımıza
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,936 7 Nisan 2024 #6 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Aynen canım ya bazen geliyor aklımıza Genişletmek için tıkla ... He valla gelmiyor desem yalan olur
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Aynen canım ya bazen geliyor aklımıza Genişletmek için tıkla ... He valla gelmiyor desem yalan olur
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 7 Nisan 2024 #7 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Ben özlüyorum okuluma devam etmek isterdim
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Ben özlüyorum okuluma devam etmek isterdim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,634 Konum Kırklareli 7 Nisan 2024 #8 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Özlediğim hiç bir an yok genel olarak nefret ettiğim anlar var hiç yaşanmasaydı dediğim anlar
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Özlediğim hiç bir an yok genel olarak nefret ettiğim anlar var hiç yaşanmasaydı dediğim anlar
廾azalᏝ Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,256 7 Nisan 2024 #9 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Keşke eski günlere şimdiki aklımla dönebilseydim
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Keşke eski günlere şimdiki aklımla dönebilseydim
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 7 Nisan 2024 #10 2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Bekarken baba evinde olduğum zamanları tabikide özlüyorum ama şuan pişman olduğum keşke olmasaydı dediğim çok şey var bazı şeyleri hiç özlemedim
2 Erkek Annesi 👼🏼🧿' Alıntı: Kızlar eski günlerinizi özleyen varmı herşey içinde olan eskiii gunlerr Genişletmek için tıkla ... Bekarken baba evinde olduğum zamanları tabikide özlüyorum ama şuan pişman olduğum keşke olmasaydı dediğim çok şey var bazı şeyleri hiç özlemedim