Et yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Et yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,553 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Et yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar etten tiksinti geldi neredeyse hiç yiyemiyorum tavuk arada bir kaç ısırık alabiliyorum, kırmızı eti ağzıma süremiyorum normalde böyle değildim köfte balık kavurma çok severdim. hamilelikte tiksinti geldi. Napabilrim var mı benim gibi et yiyemeyen

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar etten tiksinti geldi neredeyse hiç yiyemiyorum tavuk arada bir kaç ısırık alabiliyorum, kırmızı eti ağzıma süremiyorum normalde böyle değildim köfte balık kavurma çok severdim. hamilelikte tiksinti geldi. Napabilrim var mı benim gibi et yiyemeyen
Ben hamileliğim boyunca yiyemedim bir iki defa denedim ama geri çıkardım sonrada yemedim canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben de öyleyim canım normalde kırmızı et sevmem tek tavuk köfte yerdim oğluşum sağolsun ondan da tiksindirdi kokusu bile gelse fena oluyorum hala o yüzden evde artık et tavuk pişmiyor 😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktora sordun mu canım bi sorun oluşturur mu bu durum
Sormadım kuzum doktorum da demedi hiç et yemediğim için şu eksik gibisinden kan hariç bütün vitaminlerim iyi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Söyle diyim gebelikten önce bana doktorum hep kırmızı et tüket derdi vitamin düşüklüğüm var djye hamilelikten sonra o düzeldi tuketmedigim halde kaım düştü tabi bunyeden bünyeye değişebilir bu kontrole gittigimde sorarım doktora ne diyor ona göre yazarım sanada canım

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende ilk hamileliğimde tavuk yiyemedim canm ama bu sefer yiyorum eskisi gibi değil ama bu gün acayip işkembe çekti canm sanki aseriyormusum gibi bende yaptım az yedim oda zararlimis inşallah bişey olmaz🤲

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Sormadım kuzum doktorum da demedi hiç et yemediğim için şu eksik gibisinden kan hariç bütün vitaminlerim iyi

Söyle diyim gebelikten önce bana doktorum hep kırmızı et tüket derdi vitamin düşüklüğüm var djye hamilelikten sonra o düzeldi tuketmedigim halde kaım düştü tabi bunyeden bünyeye değişebilir bu kontrole gittigimde sorarım doktora ne diyor ona göre yazarım sanada canım
Teşekkür ederim canım

Bende ilk hamileliğimde tavuk yiyemedim canm ama bu sefer yiyorum eskisi gibi değil ama bu gün acayip işkembe çekti canm sanki aseriyormusum gibi bende yaptım az yedim oda zararlimis inşallah bişey olmaz🤲
Olmaz inşallah şifa olsun

Tüm sayfalar yüklendi.