Et yiyemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Et yiyemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,553 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Et yiyemiyorum
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan حببتى❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ama gündüz uykusuda gece uykusuna benzemiyo be canm ne güzel küçük prensle ara sıra konsursun canm bende az önce çin takvimi hesaplama yaptım erkek çıktı bakalım doğru cikicakmi
Valla benim çin takvimi erkek gösterdi cinsiyeti de erkek çıktı zaten 2 ihtimal var öyle Yafa boyle tutacak 😂😂

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla benim çin takvimi erkek gösterdi cinsiyeti de erkek çıktı zaten 2 ihtimal var öyle Yafa boyle tutacak 😂😂
Hadi bakalım canm benimde çıktı eşime söyledim ben ultrasonda görmeden inanma dedi sınır etdi beni 😂ztn ben öğrendiğim zaman eşime soylemicem biraz oda sinirlendim😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim Çin takvimi erkek gösteriyor doktor kız dedi. Tutmadı yani
Ozaman bu takvim hep erkek gosteriyo tutan tutuyo galiba😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hadi bakalım canm benimde çıktı eşime söyledim ben ultrasonda görmeden inanma dedi sınır etdi beni 😂ztn ben öğrendiğim zaman eşime soylemicem biraz oda sinirlendim😂
Ahhahha bende eşimle iddaya giriyordum o kız diyordu bende gördüğüm rüyalar bide içime hep erkek doğuyordu erkek diyordum ben kazandım 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.