Kızlar baya uzun zamandır ev arıyoruz bulamıyoruz bulduklarımız aşırı uçuk fiyatlarda

insanlar kafayı yemiş cidden yani bu kadar uçuk fiyatlarda kira bedeli sunmak vicdansızlık değil mi? Düşünün 5 bin lira maaş alsa bir adam 3000 lira kirayla nasıl geçinebilir ki? Yada 3500 lira kira artı aidat yani anlamıyorum insanlar neden bu kadar paragöz ve vicdansız oluyor

Hergun bu halimle çıkıp ev arıyorum üstüne ne olur ne olmaz diye yavaş yavaş evi toparlıyorum. İnanır mısınız düpedüz hergun sinir boşalması yaşayıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ne olacak bu dünyanın hali nasıl düzeleceğini bilmiyorum düzelir mi bilmiyorum. Ama dünya çok kötü bir yere gidiyor sadece ev bulamamak yada evlerin pahalı olmasından kendi açımdan demiyorum herşey kötüye gidiyor insanlarda vicdan merhamet adına bişey kalmıyor bu çok kötü

çok bunaldım eşim zaten eve geceden geceye geliyor yatıp uyuyor tek kalmış bitmiş tükenmiş hissediyorum

ağustosta bebek doğacak ben hala bir düzen kuramadım ve tekim yapayalnız savaşıyor gibi hissediyorum çok yorgunum