Sorum var Ev bul(ama)ma sorunu?🤦

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayshe❣️ tarafından oluşturulan Ev bul(ama)ma sorunu?🤦 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,158 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ev bul(ama)ma sorunu?🤦
Konbuyu başlatan Ayshe❣️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İlk/nur

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Malesef balım firsatcilar çoğalmış ama bu yaptıklarını rabbbim görüyor burunlarindan çıkar elbet her şey almış başını gidiyor sanki asgrari ,8 bin lira .. yani verdikleri asgariye bak gelen zamlara bak yetişemiyoruz artık rabbim bu şekilde devam ettirmesin firsatcilar fırsat vermesin insalh 🤲🏻 insalah uygun bı ev bulursun balım rabbim iyilerle karşılaştırsın sıkma canını her darliktan sonra bı ferahlık vardır
İnşallah canım 🤗 cidden fırsatçılık almış başını gidiyor daha bir sene evvel 1500 lira olan daireler şuan 3500 olmuş nasıl bir atlama yaptı ne oldu anlayamıyorum 😟 beş para etmeyen daireler 1500 liradan fazla olmuş ama dediğin gibi Rabbim görüyor o gelsin haklarından inşallah

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canım 🤗 cidden fırsatçılık almış başını gidiyor daha bir sene evvel 1500 lira olan daireler şuan 3500 olmuş nasıl bir atlama yaptı ne oldu anlayamıyorum 😟 beş para etmeyen daireler 1500 liradan fazla olmuş ama dediğin gibi Rabbim görüyor o gelsin haklarından inşallah
Amin inşallah balım rabbim bırakmasın bizlerin hakkını zehir zıkkım olsun 🤲🏻 kuzum devekt ev kiralarına %25 zam olacak dedi ama.herkes halen kafasına göre fiyat biçiyor emlakcilardan yardım al kuzum ☺️

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşallah balım rabbim bırakmasın bizlerin hakkını zehir zıkkım olsun 🤲🏻 kuzum devekt ev kiralarına %25 zam olacak dedi ama.herkes halen kafasına göre fiyat biçiyor emlakcilardan yardım al kuzum ☺️
Emlakçılar şuan sıkıntı var ev yok diyor eşimde gitti bende telefonla aradım isteklerimizi dile getirdik ona uygun daire gelince eline arayacak bizi ama gezip arıyorum kendimde ne olur ne olmaz ddiye

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kızlar baya uzun zamandır ev arıyoruz bulamıyoruz bulduklarımız aşırı uçuk fiyatlarda 😟 insanlar kafayı yemiş cidden yani bu kadar uçuk fiyatlarda kira bedeli sunmak vicdansızlık değil mi? Düşünün 5 bin lira maaş alsa bir adam 3000 lira kirayla nasıl geçinebilir ki? Yada 3500 lira kira artı aidat yani anlamıyorum insanlar neden bu kadar paragöz ve vicdansız oluyor 😣 Hergun bu halimle çıkıp ev arıyorum üstüne ne olur ne olmaz diye yavaş yavaş evi toparlıyorum. İnanır mısınız düpedüz hergun sinir boşalması yaşayıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ne olacak bu dünyanın hali nasıl düzeleceğini bilmiyorum düzelir mi bilmiyorum. Ama dünya çok kötü bir yere gidiyor sadece ev bulamamak yada evlerin pahalı olmasından kendi açımdan demiyorum herşey kötüye gidiyor insanlarda vicdan merhamet adına bişey kalmıyor bu çok kötü 😣 çok bunaldım eşim zaten eve geceden geceye geliyor yatıp uyuyor tek kalmış bitmiş tükenmiş hissediyorum 😔 ağustosta bebek doğacak ben hala bir düzen kuramadım ve tekim yapayalnız savaşıyor gibi hissediyorum çok yorgunum 🥺
Öncelikle Allah yardımcın olsun çiçeğim inşallah tez zamanda bulabilirsin. Temmuzda tayin zamanı olduğu için kiralar daha çok uçacak ve daha sıkıntılı olabilir senin açından. Şuan eşimin arkadaşlarıda arıyor adamlar sezonluk yada aylık kiraya veriyoz diyip kapatıyorlar. Dünya'nın çivisi çıktı resmen

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

İlk/nur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar baya uzun zamandır ev arıyoruz bulamıyoruz bulduklarımız aşırı uçuk fiyatlarda 😟 insanlar kafayı yemiş cidden yani bu kadar uçuk fiyatlarda kira bedeli sunmak vicdansızlık değil mi? Düşünün 5 bin lira maaş alsa bir adam 3000 lira kirayla nasıl geçinebilir ki? Yada 3500 lira kira artı aidat yani anlamıyorum insanlar neden bu kadar paragöz ve vicdansız oluyor 😣 Hergun bu halimle çıkıp ev arıyorum üstüne ne olur ne olmaz diye yavaş yavaş evi toparlıyorum. İnanır mısınız düpedüz hergun sinir boşalması yaşayıp hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ne olacak bu dünyanın hali nasıl düzeleceğini bilmiyorum düzelir mi bilmiyorum. Ama dünya çok kötü bir yere gidiyor sadece ev bulamamak yada evlerin pahalı olmasından kendi açımdan demiyorum herşey kötüye gidiyor insanlarda vicdan merhamet adına bişey kalmıyor bu çok kötü 😣 çok bunaldım eşim zaten eve geceden geceye geliyor yatıp uyuyor tek kalmış bitmiş tükenmiş hissediyorum 😔 ağustosta bebek doğacak ben hala bir düzen kuramadım ve tekim yapayalnız savaşıyor gibi hissediyorum çok yorgunum 🥺
Trabzon Ortahisar siteler çok pahalı ama normal aile apartmanları var ben 850 ye oturuyorum dört buçuk ay oldu taşınali site şart değilse tavsiye ederim

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Trabzon Ortahisar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşallah cidden acıma duyguları insanlık duyguları kalmamış tamamen para derdindeler ev almaya kalksak o da imkansız fiyatlar uçmuş iyice. Allah'ım hepimize yardım eylesin inşallah 🤲

Amin inşallah cidden acıma duyguları insanlık duyguları kalmamış tamamen para derdindeler ev almaya kalksak o da imkansız fiyatlar uçmuş iyice. Allah'ım hepimize yardım eylesin inşallah 🤲

İnşallah canım cidden bunaldım yoruldum kendimi çıkmazda hissediyorum sürekli arıyorum etrafta yok internette yok Emlakçılarda yok delircem artık. Zaten yavruma üzülüyorum çünkü öyle bir stres sıkıntı içindeyim ki kesin o da etkileniyor bundan. Allah'a güvendim sığındım bakalım inşallah güzel kapılar açar 😔🤗🤲
Inşallah cnnmm üzülme bebekde üzülür annesi🧡

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle Allah yardımcın olsun çiçeğim inşallah tez zamanda bulabilirsin. Temmuzda tayin zamanı olduğu için kiralar daha çok uçacak ve daha sıkıntılı olabilir senin açından. Şuan eşimin arkadaşlarıda arıyor adamlar sezonluk yada aylık kiraya veriyoz diyip kapatıyorlar. Dünya'nın çivisi çıktı resmen
Valla öyle millet iyice kafayı yedi ne yapacağım bilmiyorum cidden baya bunalıma girdim desem yalan olmaz 🤦🤦

Trabzon Ortahisar siteler çok pahalı ama normal aile apartmanları var ben 850 ye oturuyorum dört buçuk ay oldu taşınali site şart değilse tavsiye ederim
Nerde oturuyorsun Trabzon'da mı site umrumda değil 3+1 doğalgazlı balkonlu bir ev arıyorum aslına bakarsan site olmasına çok takılmıyorum artık

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Valla öyle millet iyice kafayı yedi ne yapacağım bilmiyorum cidden baya bunalıma girdim desem yalan olmaz 🤦🤦

Nerde oturuyorsun Trabzon'da mı site umrumda değil 3+1 doğalgazlı balkonlu bir ev arıyorum aslına bakarsan site olmasına çok takılmıyorum artık
Kız bunalıma niye giriyorsun hamilesin sen stres yapmaman gerekiyor bırak eşin bunalıma girsin😒 eninde sonunda bulursunuz inşallah bu böyle devam etmez ya

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum Allah yardımcın olsun
İnşallah bebeğin geldimi o sana hayat arkadaşı olucak tüm dertlerini unutturur sana ❤️

İlk/nur

Kayıtlı Üye
rank

Trabzon Ortahisar üniversite mahallesinde gözüme takılan bir kaç ev oldu ama içini görmek lazım nerden geleceksin sen başka sehirdenmi

Tüm sayfalar yüklendi.