Ev

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 27 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Ev başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,322 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ev
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar sizde benim gibi misiniz ben evime misafir geldiğinde mutfak dolaplarını acmalarindan kendi evleri gibi davranmaları dan nefret ediyorum haksizmiyim
Bende nefret ediyorum benim mutfağı geçtim banyo dolaplarını açıp bakıyorlar kremlerimi sürüyorlar makyajımı bile sürüyorlar bildikleri için ben sesimi etmiyorum istediği gibi davranıyorlar hatta ben o kadar titizimki bir damla su lekesi görsem sinir olurum gorumcemde geliyor elini yüzünü yıkıyor gören sanacak ki sanki banyo yapıyor 😡
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen annemde sinir olmuş ama
Aa bide annenin yanında yapmışlar tam cahiller o zaman kusura bakmayın ama

K

Kızannesi

Guest
Eşinin annesi kardeşi çok uzak sayılmaz yani onda uyanmış seni rahatsız etmemek için kahvaltı hazırlamaları normal geldi bana bende kaynanama görümceme yada kendi ablama gidince önce uyanırsam kahvaltı hazırlayabileceğimi söylüyorlar hep onlardam beklememek için birde
Eşimin kardeşi değil kaynanamin kardeşi yegni

K

Kızannesi

Guest
Kizlar bunu eşimin kardeşi değil bu arada kaynanamın ablası ve yegni yani benim evimde sabahın köründe gelip kahvaltı hazırlıyolar ya Allah sabır versin bana

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Simdi kisiye göre değişir canim benim iki eltim var buyuk eltim le mutfakta yemek yapmayi cok severim geldiğinde 15 gun bende kalır acarda alirda bende ona gittiğimde ayniyim beraber yaparız ama ortanca eltim raftan bi bardak alsa ellemesini istemem sen iste ben veriyim ne istiyosan derim alt katimda oturuyor evimde bi bulasugi makineye koymasini bile istemedim elini uzattiginda kalsin ben hallederim derim hep büyük eltim de ister makinaya koysun ister elinde yıkasın demem hic birak ben yapayim diye 🤷 mutfak ta olmayi sevdigin kisi varsa yaninda ellemesi zoruna gitmez ama sevmediğin biri evine gelse yastığı kaldırsın yerine koysun istemezsin 👍🤣
Aynen cnm

Aman herşey dert
Anlamadım cnm

Aman herşey dert
Anlamadım cnm

Tüm sayfalar yüklendi.