Evde doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aişe tarafından oluşturulan Evde doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,849 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Evde doğum
Konbuyu başlatan Aişe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevilll

Ayşee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar, İstanbul da evde doğum yaptıran ebe bilgisi olan var mı?
Çok şaşırdım böyle bir mesaja artık böyle şeyler kalmadı canım hayatınızı tehlikeye atarsın bebeğini düşün eskiden evde doğum varmış ama imkansızlıklardan dolayı eminim evde doğum yapan annelerimiz de bu durumdan hiç memnun değillerdir...

B

Başak

Guest
İstanbul da yok ama Konya dan İstanbul'a gelebilecek bir ebe var. Suda doğum yaptırıyor. Bende evde istiyorum nasipse. Ebe Şenay yazıcı. İnstagram hesabı da var. Çok deneyimli. Şaşıran arkadaşlara da ben şaşırdım. Biraz araştırmanızı öneririm.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İstanbul da yok ama Konya dan İstanbul'a gelebilecek bir ebe var. Suda doğum yaptırıyor. Bende evde istiyorum nasipse. Ebe Şenay yazıcı. İnstagram hesabı da var. Çok deneyimli. Şaşıran arkadaşlara da ben şaşırdım. Biraz araştırmanızı öneririm.
Suda doğum çoktandır var daha kolay ve rahat olduğu biliniyor ama Dr olmadan evde sadece 1 ebeyle çok güvenilir bulamadım

Sümeyyenur nur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar, İstanbul da evde doğum yaptıran ebe bilgisi olan var mı?
Allah korusun bebek nefessiz kaldı aniden oksijen neden getireceksin... halamın hastahanede öyle olmuş bebek doğduğunda mosmormus aniden oksijen takmışlar çocuk evde doğsa ölürdü diyordu... özel hastanede yapın arkadaş temiz temiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar