Evde ek iş imkanı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Nrdn1rcp& tarafından oluşturulan Evde ek iş imkanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Evde ek iş imkanı
Konbuyu başlatan Nrdn1rcp&
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Güvenilir filan değil canım. Arkadaş gebe bile olmadıpı halde milleti dolandrmsk içn buraya girmiş. Benim yengem bunun gibi insanlar yüzünden az daha borç batağına düşüyordu . Senden kimlik ön yüzünü istiyorlar iban at diyorlar ibanına gelen cüzi bşr miktarı gerş onlara atmanı istiyorlar sonrası biz size döneceğiz 😂. Papara hesabı açıp senin hesabını onaylatıp üstğnden para geçriyiorlar oraya buraya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Resmen biz kendimiz papara hesabı açtık baktık onaylanmıyor direk müşteri hizmetleri aradık onlarda hesabın başkası tarafından onaylandığını söyleyince direk hesaba erişim yasağı getirip onayı kaldırdık böyle böyle diye anlattık iyi anlamışsınız hemen abla dediler bize. Şuan ne biz ne başkası papara hesabı açamıyor mesela aynı tc ye

Son düzenleme:

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Güvenilir filan değil canım. Arkadaş gebe bile olmadıpı halde milleti dolandrmsk içn buraya girmiş. Benim yengem bunun gibi insanlar yüzünden az daha borç batağına düşüyordu . Senden kimlik ön yüzünü istiyorlar iban at diyorlar ibanına gelen cüzi bşr miktarı gerş onlara atmanı istiyorlar sonrası biz size döneceğiz 😂. Papara hesabı açıp senin hesabını onaylatıp üstğnden para geçriyiorlar oraya buraya

Resmen biz kendimiz papara hesabı açtık baktık onaylanmıyor direk müşteri hizmetleri aradık onlarda hesabın başkası tarafından onaylandığını söyleyince direk hesaba erişim yasağı getirip onayı kaldırdık böyle böyle diye anlattık iyi anlamışsınız hemen abla dediler bize. Şuan ne biz ne başkası papara hesabı açamıyor mesela aynı tc ye
Bakya burasi kalmiş kurcalanasi insanları dolandiriyorlar 🤦🏻‍♀️

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Allah dolandırıcının da insaflısını vicdanlısını versin.Millet canıyla cebelleşiyor, insanlar iki canlı bu da daha doğmamış bebeklerin rızkına göz dikmiş.Görür görmez anladım zaten dolandırıcı olduğunu 🤦🏻‍♀️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Allah dolandırıcının da insaflısını vicdanlısını versin.Millet canıyla cebelleşiyor, insanlar iki canlı bu da daha doğmamış bebeklerin rızkına göz dikmiş.Görür görmez anladım zaten dolandırıcı olduğunu 🤦🏻‍♀️
Cidden ya anlam veremiyorum hiç insafta yok bunlarda 🤦🏻‍♀️. Kadın resmen posty açmadan yarım saat çnce kayıt olmuş birde sözde güven sağlamak istiypr

Nisa Elanur

Kayıtlı Üye
rank
Cidden ya anlam veremiyorum hiç insafta yok bunlarda 🤦🏻‍♀️. Kadın resmen posty açmadan yarım saat çnce kayıt olmuş birde sözde güven sağlamak istiypr
İyiki iletişime falan geçmemişim doğuma 44 gün falan kaldı bebek arabası beşik için para biriktirmeye çalışıyorum o yüzden yazdım

İyiki iletişime falan geçmemişim doğuma 44 gün falan kaldı bebek arabası beşik için para biriktirmeye çalışıyorum o yüzden yazdım
Doğmamış sabilerin rıskına bile göz dikmişler

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Doğmamış sabilerin rıskına bile göz dikmişler
İyi ki kuzum ama aklınızda olsun böyleleri iş kurun amblemini kullanıp site bile açıyor her uere güven olmaz hele böyle direk telefon numarası yazıp yada yazdıktan sonra iban tc şsteyn kişiden asla hayır gelmez

Burası nasıl akıllarına gelir helal olsun 👏👏diyecek söz bulamıyorum 🥺
İnsanlar bile artık insanlıktan çıkmış cidden nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar anlamıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.