Sorum var Evlilikteki kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Evlilikteki kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,316 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Evlilikteki kocalar
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sizinde kocalarınız oyun oynayıp eve geç geliyormu?

Ben çok sinir oldum kaç aydir

Bide hamileyim
Benim ki de ortamı çok seviyor her gün çıkmaz tani ama çıkacağı zaman önce bizle bir şeyler yapar yol yapar kendine yani sonra çat diye yapıştırır ben çıkıyorum diye.Bir ara çok tartıştık ama sonra saldım gitti ne hali varsa görsün.

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Fırında calisiyor eşim sabah arıyorlar gidiyor akşam geç geliyor her aksam oynuyor bende evde bide onu bekliyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

5 hafta 6.gunum evlendimden beridir hep geç geliyor eve 10 gibi işi bitiyor arkadaşlarıyla oyun oynuyor 12 de eve geliyor
Rabb'im hidayet versin canım

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank

Bide hamileyim
Ne oynuyo canım,benım genelde sehır fısında calısır ,buraya gelıncede sureklı babasıgılde takılır ,bazen otel gıbı kullanyo evı sadece yatmaya gelır bazen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşim çiftçi olduğu için bazen eve bile gelmiyor tarlada kalıyor ama işi bittiği zaman hemen eve gelir benle ilgilenir zamanı olursa arada gezmeye gider bazen benle bazen tek gider
Canım mahsuru yoksa bısı sorcam sız koydemı yasıyonuz ?

missmadame

Kayıtlı Üye
rank

Bide hamileyim
Ben zorla gönderiyorum arkadaşlarının yanına. Evde yalnız kalmaya ihtiyacım oluyor. Haftada belli günlerde maç olduğunda vs ben zorla yolluyorum. Benim arkadaşlarım hep uzakta olduğu için sosyalleşmek için dışarı çıkmaya da ihtiyaç duymuyorum ama erkekler farklı oluyor maalesef

Tüm sayfalar yüklendi.