Kizlar ferrum kan damlasi kullanan var mi kac damla verdiniz kilosuna gore mi?
Dr kiloya gore dedi de sizde kilosuna goremi artiriyonuz tahlil yapilmadan verilmesi tuhafCnm doktor ne söyledi kaç damla ver dedi.. ona gire ver bence herkeste farklıdır
Anladım cnm .. onu bende bilmiyorum ki doktor tahlil yapmadan mi verdi..Dr kiloya gore dedi de sizde kilosuna goremi artiriyonuz tahlil yapilmadan verilmesi tuhaf
Evet 4 aydan sonra veriliyor ya hep oyleymis yani bende acemiyim henuzAnladım cnm .. onu bende bilmiyorum ki doktor tahlil yapmadan mi verdi..
Evet 4 aydan sonra veriliyor ya hep oyleymis yani bende acemiyim henuz![]()
Ay kuzum benim ya ben kendimde 3 ay kullandim dogru bebis icin sormustum hayirlisiyla al kucagina kuzunu ins:*Kendin için soruyorsan 12 haftadan sonra alınıyor bebek içinse bilemem daha dogurmadim
![]()
Saol guzleimAy kuzum benim ya ben kendimde 3 ay kullandim dogru bebis icin sormustum hayirlisiyla al kucagina kuzunu ins:*
Yeni doktordan qeldim kuşum banada werildi kızım 4 aylık 5 damla wer dediKizlar ferrum kan damlasi kullanan var mi kac damla verdiniz kilosuna gore mi?
Saol canim ferrum dimiYeni doktordan qeldim kuşum banada werildi kızım 4 aylık 5 damla wer dedi