Folik asit

• Konbuyu başlatan Minos
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minos tarafından oluşturulan Folik asit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,600 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Folik asit
Konbuyu başlatan Minos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
M

Minos

Guest
Selam hanimlar. Folik asit bas dönmesi mide bulantisi yapar mi? Bu yuzden kullanmak istemiyorum cok midem bulaniyor cünkü

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum baş dönmesi, miğde bulanması yapıyormu.ama.gebelikte folik asit kullanįlması çok önemli bence doktoruna danış kafana göre brakma

Selam hanimlar. Folik asit bas dönmesi mide bulantisi yapar mi? Bu yuzden kullanmak istemiyorum cok midem bulaniyor cünkü
Bende yapmadı canım miğde bulantısı baş dönmesi .ama günde bir kez kullanıyorsun ya ben gece içip uyuyordum ebe öyle demişti hapı içtikten sonra kahve çay vs. İçme o yüzden gece yatmadan al demişti ben öyle yapıyordum canım .bana sadece düşük icin verdiği progestan aşırı derece baş dönmesi yapmıştı hapı atınca ayakta olsam resmen düşecek gibi oluyordum ama onu da vücut alistirinca sonrasında oda yapmamıştı baş donmesi

Tüm sayfalar yüklendi.