Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı?
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 366 15 Mart 2023 #1 Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı?
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 15 Mart 2023 #2 zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmadım gebelikte dahil. Çoğu arkadaşım gebe kalmak için kullandı faydasını görenler fazla
zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben kullanmadım gebelikte dahil. Çoğu arkadaşım gebe kalmak için kullandı faydasını görenler fazla
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 366 15 Mart 2023 #3 Zeynep23' Alıntı: Ben kullanmadım gebelikte dahil. Çoğu arkadaşım gebe kalmak için kullandı faydasını görenler fazla Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum folik asit yumurtlama dönemi kaçırdığım içi hamile kalmadım
Zeynep23' Alıntı: Ben kullanmadım gebelikte dahil. Çoğu arkadaşım gebe kalmak için kullandı faydasını görenler fazla Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum folik asit yumurtlama dönemi kaçırdığım içi hamile kalmadım
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,894 Konum 🤷♀️🌼 15 Mart 2023 #4 zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben hamile kalmadan önce doktorum önermişti kullanmıştım
zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Ben hamile kalmadan önce doktorum önermişti kullanmıştım
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 15 Mart 2023 #5 zehra demir' Alıntı: Bende kullanıyorum folik asit yumurtlama dönemi kaçırdığım içi hamile kalmadım Genişletmek için tıkla ... Kullanmaya devam et canım. Ovulasyon testi yapabilirsin daha sağlıklı olur
zehra demir' Alıntı: Bende kullanıyorum folik asit yumurtlama dönemi kaçırdığım içi hamile kalmadım Genişletmek için tıkla ... Kullanmaya devam et canım. Ovulasyon testi yapabilirsin daha sağlıklı olur
zehra demir Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 366 15 Mart 2023 #6 Zeynep23' Alıntı: Kullanmaya devam et canım. Ovulasyon testi yapabilirsin daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumladığın için kullanmaya davam edecem
Zeynep23' Alıntı: Kullanmaya devam et canım. Ovulasyon testi yapabilirsin daha sağlıklı olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumladığın için kullanmaya davam edecem
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 15 Mart 2023 #7 zehra demir' Alıntı: Teşekkür ederim yorumladığın için kullanmaya davam edecem Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım hoşgeldin bu arada
zehra demir' Alıntı: Teşekkür ederim yorumladığın için kullanmaya davam edecem Genişletmek için tıkla ... Rica ederim canım hoşgeldin bu arada
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 15 Mart 2023 #8 zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... ben kulandim gebekde kalmak icin hayir
zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... ben kulandim gebekde kalmak icin hayir
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 15 Mart 2023 #9 Hamile kalmak isteyenler kullanıyor kuzum folik asit
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 15 Mart 2023 #10 zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Gebelikten önce de kullanılıyor kuzum ama ben gebelikte tek kullandım
zehra demir' Alıntı: Kızlar hamile kalmak için folik asit kullananlar var mı? Genişletmek için tıkla ... Gebelikten önce de kullanılıyor kuzum ama ben gebelikte tek kullandım