Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana her ikiside zorlu gelecek gibime geliyor çünkü hamileykende çekiyorum ben ama doğduktan sonra ağlamasına, acı çekmesine illaki kıyamaz insan
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı. Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr
Kimyon verebilirsin canım yarım çay bardağı kaynamış suya yarım çay kaşığı koy karıştır 3-4 dk bekle süz içine çok çok az şeker ılıtıp günde 2 çay kaşığı verirsin arkasından emzir yada mama ver rahatlar yavrun ben gazlı dönemi sadece kimyonla atlattım
İyi de bebeğin kan şekerini bozmuyor mu ben öyle biliyorum 1 çay kaşığı su bile bozuyor dedi doktorum o yüzden anne sütü hariç bir ley verme diye . @Okyanusgülü kendi yediklerini dikkat et kuzum birde her sabah kayısı suyu iç çok iyi geliyor hem sen hem bebeğe ben hem onu tüketiyorum hemde Kayra ya masaj yapıyorum öyle rahatlıyor bir de gaz yapacak yemekleri artık ağzıma sürmüyorum her yediğim yemeğe de kimyon atıyorum. Ayriyetten ben bir tane havlu gibi bir bezi ütü şle iyice ısıtıp karnın sarıyofum tenini yakmayacak şekilde oda çok iyi geliyor
İyi de bebeğin kan şekerini bozmuyor mu ben öyle biliyorum 1 çay kaşığı su bile bozuyor dedi doktorum o yüzden anne sütü hariç bir ley verme diye . @Okyanusgülü kendi yediklerini dikkat et kuzum birde her sabah kayısı suyu iç çok iyi geliyor hem sen hem bebeğe ben hem onu tüketiyorum hemde Kayra ya masaj yapıyorum öyle rahatlıyor bir de gaz yapacak yemekleri artık ağzıma sürmüyorum her yediğim yemeğe de kimyon atıyorum. Ayriyetten ben bir tane havlu gibi bir bezi ütü şle iyice ısıtıp karnın sarıyofum tenini yakmayacak şekilde oda çok iyi geliyor
Slm güzel anneler biliyorsunuz 16 gün önce doğum yapdim oğlumun gaz problemi var masaj yapıyorum vs yapıyorum ama ara ara gene sancısı tutuyo dokdorumuz gaz damlası verdi herzaman değil gün aşırı vermeye çalışıyorum onada pek alistrmak istemiyorum bağırsak tembelliği yapmasın diye siz nasıl baş ettiniz bu gaz sorunuyla afedersiniz kakasınida iki günde bir bazen üç günde bir yapiyo yavrumun dili yokki derdini anlatsin
Yememeye çalışıyorum kuzum ama genede oluyo allahdan öyle çok yokda ilerde ne olur bilmem afedersin iki gündür kakasınida yapmiyo oda etkiliyo bu saat oldu ayakdayim gözümden uyku akiyo annem yapıyo kayısı kompostosu içiyorum havluyu bugün denedim evet sanki biraz iyi geldi bugün banyo yapdirdk rahatlasın diye akşam olunca genr başladı