Gaz sancısı 😟

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurcan28 tarafından oluşturulan Gaz sancısı 😟 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,456 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz sancısı 😟
Konbuyu başlatan Nurcan28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Hahahah çok iyi ya 😂
O damla üye bile olmaya tenezzül etmeyen hesaplr tarafından çok yazıldı kesin var bi alışveriş trendyolda da yapıyorlar ya almış gibi yorum yapıp stoookkkk yazıyorlar sonra paralar cebe millet mağdur olmuş kime ne
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çocuk 4 yaşına gelmiş zaten geçmiştir gazı mazı 😅
😃😃😃 enerji yollamışlardır zorla gaz çıkarttıracaklar çocuğa

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ücretli tanıtım kokuyor buralar
O damla üye bile olmaya tenezzül etmeyen hesaplr tarafından çok yazıldı kesin var bi alışveriş trendyolda da yapıyorlar ya almış gibi yorum yapıp stoookkkk yazıyorlar sonra paralar cebe millet mağdur olmuş kime ne

Bide diyor dur link atayım 😂 özeliklede belirtiyor trendyol diye

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank

Zaten yurtdışında cilt bakımları yaptırıp burada 100₺lık serum reklamına kocaman resimlerini bastıran, yüzüne gram sürmeden reklam videoları tvlerde 10dk da bir verilen multimilyoner aktrislerden-şarkıcılardan gına gelmişti bir de bunlar çıktı şimdi 😅

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bide diyor dur link atayım 😂 özeliklede belirtiyor trendyol diye
İnsanoğlu korkunç herkeste bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bebeklere bile acımaları yok vicdansızların baksana cahil insan çok araştırmadan doktora sormadan alançok olur şimdi Rabbim hidayet versin elden bir şey gelmiyor

Zaten yurtdışında cilt bakımları yaptırıp burada 100₺lık serum reklamına kocaman resimlerini bastıran, yüzüne gram sürmeden reklam videoları tvlerde 10dk da bir verilen multimilyoner aktrislerden-şarkıcılardan gına gelmişti bir de bunlar çıktı şimdi 😅
İlaç ve deterjan lobisi çok para kazanıyor slklar sağolsun en büyük destekçileri sayesinde ki deterjancı slklardan biri de benim itiraf ediyorum ama eskidendi tabi tek tesellim bu cümledeki eskinden kelimesi naptım biliyor musun ben maaaallll tavanın altını ısıtıp sanki tavada bk vardı ya sıktım kimyasalı halbuki üstünde doğal bitkisel zırvaları yazıyor içerik de okudum sorun yok aman nolacak dedim sıktığım an çıkan kokudan nerdeyse görüyordum ebemin ... böyle olaylar mevzu olunca ağzım biraz bozuktur kusuruma bakma normalde çok cici hamın hanımcık biriyim 🫣 ay bi öksürük tuttu böyle bir şey yok günlerce akciğerimi düşünüp kahroldum daha da tövbe yapmam da yaptırmam da herkese de anlatıyorum dolayısıyla iç organlar önemli böyle boş beleş tavsiyelere kanmasın kimse

Son düzenleme:

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İnsanoğlu korkunç herkeste bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bebeklere bile acımaları yok vicdansızların baksana cahil insan çok araştırmadan doktora sormadan alançok olur şimdi Rabbim hidayet versin elden bir şey gelmiyor

İlaç ve deterjan lobisi çok para kazanıyor slklar sağolsun en büyük destekçileri sayesinde ki deterjancı slklardan biri de benim itiraf ediyorum ama eskidendi tabi tek tesellim bu cümledeki eskinden kelimesi naptım biliyor musun ben maaaallll tavanın altını ısıtıp sanki tavada bk vardı ya sıktım kimyasalı halbuki üstünde doğal bitkisel zırvaları yazıyor içerik de okudum sorun yok aman nolacak dedim sıktığım an çıkan kokudan nerdeyse görüyordum ebemin ... böyle olaylar mevzu olunca ağzım biraz bozuktur kusuruma bakma normalde çok cici hamın hanımcık biriyim 🫣 ay bi öksürük tuttu böyle bir şey yok günlerce akciğerimi düşünüp kahroldum daha da tövbe yapmam da yaptırmam da herkese de anlatıyorum dolayısıyla iç organlar önemli böyle boş beleş tavsiyelere kanmasın kimse
Ay onu ben de gördüm fenomenler yapıp duruyor ama daha önce toptancıda çalıştığımdan mr.green diye bir marka vardı şimdi hala var mı bilmiyorum onun için eğitim verirlerken kalite-kontrolcü anlatmıştı %100 bitkisel hiç bir şey yoktur diye zaten bitkiler kimyasal reaksiyon gösteriyor falan demişti çok geçmiş olsun ben bazı gördüğüm reelslerin altına yazıyorum ama herkese de yetişemeyiz işte 🌸 Bir de şimdi keşfette şey görüyorum kettleların kaplamasını boya çıkarıcıyla çıkarıyorlar ama o kaplamalarda elektrik geçirgenliği engelleyen özel kaplamalarmış çok çarpılan durduk yere kettleı yanan falan varmış 😬

Tüm sayfalar yüklendi.