Gaz sancısı 😟

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nurcan28 tarafından oluşturulan Gaz sancısı 😟 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,545 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz sancısı 😟
Konbuyu başlatan Nurcan28
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeyp0

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Bazen beni sinir ediyor önce yanlış söylüyor hani baktım yanlış söylemişsin diyorum önce lafı çeviriyor üstüne gidince özür dileyip yağlama yapıyor 😅 Hani ücretsiz kullandığında web araması yapamıyor ya o zaman hep yanlış bilgi veriyor 😂 Eskiden daha da beterdi 2-3 ay önce 2015’e kadar eğitilmişti şimdi baktım 2023’e kadar gelmiş buna da şükür 😅
Bi de cesur mu desem kibirli mi bilemedim test et beni diyor 😃😃😃 2015 ne yaa taş devrinde kalsaymış yeni bi uygulamaya yakışmamış neyseki telafi edilmiş de 2025'e de 2-3 seneye teşrif buyurur

Zeyp0

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
İnsanoğlu korkunç herkeste bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı var bebeklere bile acımaları yok vicdansızların baksana cahil insan çok araştırmadan doktora sormadan alançok olur şimdi Rabbim hidayet versin elden bir şey gelmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İlaç ve deterjan lobisi çok para kazanıyor slklar sağolsun en büyük destekçileri sayesinde ki deterjancı slklardan biri de benim itiraf ediyorum ama eskidendi tabi tek tesellim bu cümledeki eskinden kelimesi naptım biliyor musun ben maaaallll tavanın altını ısıtıp sanki tavada bk vardı ya sıktım kimyasalı halbuki üstünde doğal bitkisel zırvaları yazıyor içerik de okudum sorun yok aman nolacak dedim sıktığım an çıkan kokudan nerdeyse görüyordum ebemin ... böyle olaylar mevzu olunca ağzım biraz bozuktur kusuruma bakma normalde çok cici hamın hanımcık biriyim 🫣 ay bi öksürük tuttu böyle bir şey yok günlerce akciğerimi düşünüp kahroldum daha da tövbe yapmam da yaptırmam da herkese de anlatıyorum dolayısıyla iç organlar önemli böyle boş beleş tavsiyelere kanmasın kimse
Para için ne büyük tanıyolar ne küçük ya bide bir internet sitwsinden boule ilaçlar almak çok riskli her ne kadar bilindik bir yer olsa da ben bebeğime boyle sitelerden bez bile almıyorum pişik kremi indirimdeydi yanı bi korktum allah korusun birsey olsa kimin yalasına yapışcam eczaneden alınca gene diye bilirsin sen verdin sen sattın diye ama siteler sorumlukta kabul etmiyor aksine biz suçlu bile olıruz

Tüm sayfalar yüklendi.