Gaz sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Gaz sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,904 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz sorunu
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gülperi

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canımm benimm cok gecmis olsun 😣💋
Allah razı olsun canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

3 yaşına kadar bu sorunu yaşadık bacım gece gaz aglamalariyla hastaneye gittik bazı bebeklerde bağırsakta bu sorun olabiliyor yoğurt süt ürünleri verme bulgur da verme bol bol su içir yemekten sonra gazını çıkar sık sık besleme hazır meyve suyu ürünlerinden kaçın ha bu arada vereceksen süt ürünleri laktoz olmayan sütler var hazır alıp verebilirsin yada yogurt
Anne sütü veriyorum birde yoğurdu kendim mayaliyorum. Ama ben süt veya yoğurt yiyince fena ağlıyor sütten geçiyor heralde yavruma

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Sap smplexi doktor bize küçük gazları toplu çıkarması için verdi yani aslında haz giderici değil.
Eczacı lacivert kutulu üstünde anne bebek resmi olan bı gaz damlası tavsiye etti kendi çocuğuna kullanmış memnun kalmış. Ama o normal gaz için kolik bebekler için çare yok maalesef. Ya arabayla gevzdireceksin yada kendi bebek arabasında gece gündüz tur atmak gerekiyor onada gücümüz yetmiyor o kadar uykusuz ve yorgun ki inan adımı unuttum hafızamı kaybettim sanki
Canımm bilmezmiyim bnde kac gundur uykusuzum yemin ederim basim agriyor dönüyor uykusuzlktan gece esim gitti cocuk iyice aglaynca sab simlex getirdi bizimkide aglama krizine girdginde agzinda memeyle odaları geziyoruz onada belim bacaklarim dayanmiyor yemin ederm😣

Canımm bilmezmiyim bnde kac gundur uykusuzum yemin ederim basim agriyor dönüyor uykusuzlktan gece esim gitti cocuk iyice aglaynca sab simlex getirdi bizimkide aglama krizine girdginde agzinda memeyle odaları geziyoruz onada belim bacaklarim dayanmiyor yemin ederm😣
Benimki simplexin tadını seviyorum ağzına 1 2 damla damlatiyorum yalaniyor bı yalanırken birkaç saniyeliğine susuyor ,😅

Tüm sayfalar yüklendi.