Doğuma 9 gün kaldi özeller pahalı doğum yapan varmı orda
Amin canım teşekkür ederimRabbim sağ sağlim kucagina almayi nasip etsin inşallah canım
Bilgisi olan arkadaslar yazacaktır![]()
Rica ederim canimAmin canım teşekkür ederim![]()
Yani Suriye lilerden fırsat bulursan yap cnm ama önermem onun yerine Şehitkamil e git bizim komşu orda yaptı doğumunu birde iyi bir doktor bak kendine cnm devlet olduğu için ilgilenen doktor azDoğuma 9 gün kaldi özeller pahalı doğum yapan varmı orda
Çok doğru dedin suriyelilerden bize fırsat gelmiyorYani Suriye lilerden fırsat bulursan yap cnm ama önermem onun yerine Şehitkamil e git bizim komşu orda yaptı doğumunu birde iyi bir doktor bak kendine cnm devlet olduğu için ilgilenen doktor az
Yani onun için eğer maddi durumun el veriyorsa özele git yoksa Şehitkamil e git cnmÇok doğru dedin suriyelilerden bize fırsat gelmiyor
Orda hiç kaydim yok kayit olmadan doğuma alirlarmi sorun olurmu canımYani onun için eğer maddi durumun el veriyorsa özele git yoksa Şehitkamil e git cnm
Ben en az 2 muayeneye gitmek gerekiyor devlette doğum için diye biliyorum ama belki telefonla kesin olarak öğrenebilirsinOrda hiç kaydim yok kayit olmadan doğuma alirlarmi sorun olurmu canım
Bence birşey olmaz cnm bir git görün doktora sor birdeOrda hiç kaydim yok kayit olmadan doğuma alirlarmi sorun olurmu canım